POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Neymars pappa: "Han stannar till 2014 - sen Barca"

Foto: Scanpix

Neymar firar ännue ett mål för Brasilien.

Fotbollsvärldens allra största talang, Neymar, kommer inte lämna Brasilien innan VM 2014. Det säger nu stjärnans pappa.

- Neymar behöver växa och mogna, säger pappan till katalanska Sport.

Det har spekulerats en hel del i brasilanske underbarnet Neymars framtid och det kommer även att fortsätta då det inte ser ut att bli en övergång till Europa i januari.

Tidigare har 20-åringen själv sagt att han inte ska gå någonstans i januari och nu har även hans pappa gått ut i medierna. Och budskapet är tydligt - Neymar stannar i Brasilien till hemma-VM 2014.

- Det är vad han vill (att gå till Europa), men han kommer att göra det 2014, säger pappan Neymar da Silva till katalanska Sport.

Det finns även en andledning till att pappan vänder sig till den katalanska tidningen. Huvudmålet är sedan länge att få sonen till Barcelona, klubben som tagit väl hand om de största brasilianska anfallsstjärnorna.

- Barcelonas fotboll liknar den som Neymar spelar, är det inte så? Men det kan vara så att Barca inte vill ha honom 2014. Neymar har sina idoler och det är klart att han skulle vilja lyckas där Romario eller Ronaldo spelade.

- Neymar behöver växa och mogna. Många har gått utomlands och lidit för det. Att spela fotboll är vad han älskar. Vi kommer att göra allt vi kan för att se till att han spelar till han blir 35.

Om Neymar stannar till 2014 återstår att se. Men stjärnan själv har sagt att han vill som minst vara kvar säsongen ut för att hjälpa Santos vinna ligatiteln samt Copa Libertadores

Publicerad 2012-12-29 kl 10:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå