Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Nilsson nobbar Feyenoord - för Elfbsorg: "Tror på en lösning"

Här är helomvändningen kring Lasse Nilsson. Vitesse släpper svensken – som nobbar Feyenoord för Elfsborg.
- Hoppas det blir klart på måndag, säger han till fotbollskanalen.

Situationen kring forwarden har ändrats radikalt flera gånger. Först kunde fotbollskanalen avslöja att han ville flytta hem till allsvenskan. Sedan att holländska Vitesse inte tänkte släppa honom. Men nu tar historien ännu en vändning.

- Det har öppnat sig rejält tycker jag. Det kom ett förslag från Feyenoord som jag tackade nej till nyligen, och efter det har Vitesse jobbat för att få till en lösning med Elfsborg, säger Nilsson till fotbollskanalen.se.

Enligt honom kommer parterna allt närmare varandra – och uppgifter till fotbollskanalen gör gällande att affären färdigställs senast på tisdag. Bara detaljer återstår att hitta konsensus kring.

- Jag tror och hoppas på en lösning. Annars hade jag såklart övervägt Feyenoord på ett annat sätt, om jag inte känt att vi kan komma överens om det här med Elfsborg, säger Nilsson.

Varför tackar du nej till Feyenoord?
- Det ska väl tilläggas att deras intresse var väldigt smickrande. Det var absolut inte något som jag tog enkelt på. Men jag funderade ordentligt och kom fram till att det ändå är till Elfsborg jag vill. Där står vi nu kan man säga.

När tror du att det blir klart med Elfsborg?
- Jag hoppas att det är klart i morgon måndag. Men det kan nog ta några dagar till. Det har varit en lång process, men det känns som att vi är på upploppet nu.

Publicerad 2011-01-30 kl 19:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons