Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Norling tar ledigt - mitt i Branns kris: "Det är chockerande"

Foto: SCANPIX

Brann ligger näst sist i den norska ligan. Då väljer Rikard Norling att ta ledigt och lämnar spelarna med individuella träningsupplägg.
- Det är chockerande, säger den tidigare storspelaren Mini Jakobsen till norska TV2.

Rikard Norling och hans Brann är på väg mot en riktig fiaskosäsong i den norska ligan. Guldtränaren från MFF kom med höga förväntningar på sig men inledde säsongen uselt och har inte lyckats vända på trenden sedan dess. Laget ligger sist i tabellen och med fyra omgångar kvar riskerar man att åka ur högstaserien.

Norska TV2 har tidigare skrivit om att flera spelare är kritiska mot Norlings upplägg på träningarna. Nu växer kritiken ytterligare. Istället för att svetsa laget samman inför avslutningen tar Norling nämligen istället ledigt under landslagsuppehållet och lämnar laget med individuella träningsupplägg.
- Det är chockerande. Supportrarna sitter med tårar i ögonen efter förlusten senast. Och så sätter sig den högsta ledaren på ett flyg för att resa bort i stället för att stå upp i stormen, säger den tidigare storspelaren Mini Jakobsen till norska TV2.

- I en tid där Brann riskerar sin Tippeliga-existens tar man ledigt när man egentligen borde ha varit samlade som en enhet.

Rosenborg-legendaren menar nu att Norling dagar som tränare i klubben kan vara räknade.
- Han har överlevt på grund av sin charm. Jag är motståndare till att folk ska sparkas, men här måste klubben och Rikard Norling ta tag i det, säger Jakobsen

Publicerad 2014-10-06 kl 20:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons