POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Nytt fiasko för Janne Jönsson - då tvinagde han spelarna att gå i 17 maj-tåget

Rosenborg förlorade mot bottenlaget Haugesund. Då bad Janne Jönsson om ursäkt till hela staden - sedan tvingade han spelarna att gå i 17 maj-tåget.

Dagen innan Norges nationaldag tog Rosenborg emot bottenlaget Haugesund. Därför var det feststämning på ett fullsatt Lerkendal. Men hemmalaget klarade inte av att leva upp till förväntningarna utan förlorade med 0-1. Och lagets tränare Janne Jönsson bad om ursäkt till hela Trondheim.

- Jag får be om ursäkt till alla. Det här var illa. Det hade det varit ändå, men nu var det den 16 maj och en fullsatt arena, säger Janne Jönsson till VG.

Rosenborg skapade knappt en enda målchans under hela matchen. Inte helt okej när man möter Haugesund som kom till Lerkendal utan att ha gjort ett enda mål på bortaplan - senast föll de med 0-5 mot Lilleström.

- Det är den sämsta prestationen sedan jag kom till Rosenborg, säger Jönsson.

Efter matchen visade publiken sitt stora missnöje genom att bua ut sina spelare. Och Janne Jönsson avslöjade att han tvingar spelarna till att delta i stadens 17 maj-tåg.

- Vi måste resa oss efter det här. Alla spelarna har fått besked om att de måste gå i 17 maj-tåget, och där måste de gå rakryggade.

Rosenborg har bara tagit sju poäng på lika många matcher. Efter matchen vägrade lagets svenske anfallare Rade Prica att tala med pressen.

Publicerad 2011-05-17 kl 01:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå