Orlov med hattrick för Brann

Andra ligor och cuper

Brann har fått en knackig start på jakten efter att gå upp i den norska högstaligan igen.
Men under torsdagskvällen vann laget efter tre mål från svenske anfallaren Jakob Orlov.

Orlov i Gefle-tröjan.

Brann siktade förra säsongen på guld i Tippeligan. Men efter en bedrövlig säsong blev det istället nedflyttning. Nu satsar laget på att ta sig tillbaka till finrummet, men säsongsinledningen har varit knackig. På de första fyra matcherna blev det bara fem poäng. Men under torsdagskvällen blev det seger.

Hemmalaget tog ledningen mot Ranheim efter nio minuter genom Fredrik Haugen, men gästerna kvitterade efter en kvarts spel. Sedan klev Jakob Orlov in i handlingen på allvar.
I den 22:a minuten prickade han in ledningsmålet till 2-1.

I den andra halvleken fyllde den tidigare Gefle-anfallaren på till både 3-1 och 4-1. Matchen slutade 4-1 och segern innebär att Brann är sexa i den norska andraligan efter fem omgångar.

Publicerad 2015-04-30 kl 22:04