Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Pepe: "Lika viktigt som Champions League"

I dag går Real Madrid in i klubblags-VM:
En turnering man inte tänker underskatta.
- Den är lika viktigt som Champions League, säger Pepe enligt AS .

Europamästarna Real Madrid tar sig under tisdagskvällen an mexikanska Cruz Azul i semifinalen av klubblags-VM i Marocko. Trots att spanjorerna på pappret är storfavoriter, vill man inte underskatta någon och har valt att lägga en stor vikt på turneringen.

-  För många av spelarna är detta deras första klubblags-VM. Det är väldigt viktigt och vi kommer gå in i den här turneringen och med allt vi har. Den här turneringen är lika viktig som Champions League, den som vinner är bäst i världen, säger Pepe enligt AS.

Real Madrid har vunnit sina tjugo senaste matcher och går som tågot både i ligaspelet och Champions League men Pepe understryker att man trots det måste ta sig an uppgiften med en hel del ödmjukhet.

-  Vi är här för att vi vann Champions League och nu vill vi även vinna klubblags-VM för att avsluta ett riktigt bra år. Vi går in i matchen som favoriter på grund av klubbens historia. Som spelare och klubb måste vi förstå det men samtidigt måste vi gå in i turneringen med stor ödmjukhet.

Även Ancelotti håller med om att Real Madrid är de stora favoriterna inför turneringen.

-  Alla som är här är mästare och förtjänar att vara här. Jag tror att vår kvalité är bättre men vi måste spela matcherna också. Vi har haft ett bra år och om vi kan vinna klubblags-VM blir det oförglömligt, säger Ancelotti till AS.

Publicerad 2014-12-16 kl 17:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons