Praktskräll nummer två i cupen - Helsingborg utslagna

Andra ligor och cuper

Dagens andra skräll i Svenska cupen är ett faktum. Valsta Syrianska slog Helsingborg med 2-1 och skickade ut dem ur cupen.
- Vi ger inte järnet verkar det som, säger Christoffer Andersson.

Valsta Syrianska tog ledningen redan i 25 minuten något överraskande. Helsingborg hade varit det bättre laget och fortsatte efter målet i baken att trycka på.

I andra halvlek kom Omotoyossi fri och kunde sätta kvitteringen. Men det räckte inte. När ungefär en kvart återstod av matchen fick Valsta Syrianska en straff som de förvaltade på bästa sätt.

Helsingborg lyckade inte komma igen och dagens andra praktskräll var ett faktum.
- Motivation slår alltid klass, säger Christoffer Andersson.

Tidigare på lördagen hade Sirius skickat ut Djurgården ur Svenska cupen med 4-2.

Publicerad 2008-05-17 kl 20:59