Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Prica om Rosenborg: Jag är här för att göra mål

Som fotbollskanalen.se avslöjat i dag är Rade Prica på plats i Trondheim för att göra klart med Rosenborg.
- Jag är här för att göra mål, säger han till Rosenborgs hemsida.

Rade Prica kommer allt närmare Rosenborg. Tidigare i dag avslöjade fotbollskanalen.se att han var på plats i Trondheim för en läkarundersökning med klubben.

Nu har Rosenborg gått ut med nyheten på sin hemsida och bekräftar att Prica förhandlar om ett kontrakt som ska sträcka sig till 2012.

- Jag är här för att göra mål. Rosenborg är en attraktiv klubb och jag räknar med att läkarundersökningen genomförs utan problem, säger Prica till Rosenborgs hemsida.

Redan för en vecka sedan avslöjade ju fotbollskanalen.se att Rosenborg lagt ett bud på Prica. Nu är man alltså överens med Sunderland.

- Det är mycket som är bra med Prica. Han gör mycket mål och är en bra anfallare. Det är en spelare som har varit i många bra klubbar och Erik Hamrén känner honom sedan tiden i Ålborg, säger sportchefen Erik Hoftun.

Rade Prica slog igenom i Helsingborg och flyttade till Bundesliga och Hansa Rostock 2002, men det var först under Erik Hamréns ledning i Ålborg 2006-2008 som anfallaren verkligen fick fart på karriären – han gjorde 26 mål på 43 matcher. Det ledde till en flytt till Sunderland i januari 2008. Den engelska klubben betalade 25 miljoner kronor och Prica fick ett kontrakt värt 12 miljoner kronor om året.

Publicerad 2009-03-09 kl 15:03
Annons
Annons
Annons