POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

PSG: "Behöver inte Ronaldo - vi har Zlatan"

Foto: Scanpix

Zlatan och Ronaldo

Paris Saint Germain tänker inte värva Cristiano Ronaldo.

Sportchefen Leonardo förklarar varför:

- Vi har redan Zlatan Ibrahimovic, han är unik, säger brassen.

Trots sina två mål för Real Madrid i helgen var Ronaldo inte glad – och efteråt svarade han bara i kryptiska ordalag när journalisterna frågade om saken.

- Folk inom klubben vet vad det handlar om, hävdade superstjärnan utan att precisera sig närmare.

Sedan dess har många spekulerat mycket kring vad som grämer portugisen. Utan att kunna presentera någon riktigt vedertagen förklaring.

Klart är dock att transferryktena kring Ronaldo piskats igång ordentligt. Särskilt ryska miljardklubben Anzhi Makhachkala,där Samuel Eto'o spelar, och PSG i Frankrike nämns bland intressenterna.

- Men jag kan meddela direkt att vi är nöjda med de värvningar vi gjort. Vi tänker inte uttala oss om andra lags spelare, av respekt för deras klubbar. Ronaldo tillhör Real Madrid och det finns inget skäl för oss att prata mer om honom, säger PSG-sportchefen Leonardo enligt Sporten.dk.

Han inflikar även att fransmännen redan har en viss svensk i sin trupp, vilket minskar behovet radikalt av någon som Cristiano Ronaldo. Kvoten bland offensiva spelare är fylld. Ingen ytterligare forward eller mittfältare ska hämtas in.

- Zlatan är världens bäste anfallare. Så varför låna Ronaldo? Ibrahimovic är unik. När vi talar om de bästa spelarna i världen nämns alltid Ronaldo och Messi – men de är inte anfallare. På den positionen är Zlatan bäst.

Det ska emellertid poängteras att Ronaldo har ett magnifikt facit just som målgörare, med sina 151 mål på 149 La Liga-matcher.

Publicerad 2012-09-04 kl 16:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå