Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

PSV jagar Armenteros: "De har scoutat mig i flera matcher"

Marcus Berg lämnade PSV Eindhoven. Men Ola Toivonen kan få en ny svensk anfallskompis.
- Smickrande att de vill köpa mig, säger Samuel Armenteros till fotbollskanalen.se.

Storklubben PSV räknar som vanligt med att slåss i toppen av Eredivisie den här säsongen. Men samtidigt finns vissa luckor i lagbygget.

Marcus Berg har återvänt till Hamburg utan att göra något större avtryck på holländsk mark – och de rödvita söker efter en striker som kan spela ihop med Ola Toivonen på topp.

Och det är där Samuel Armenteros kommer in i bilden. Han fick sitt genombrott i Heracles det gångna året och fotbollskanalen.se kan nu berätta att PSV scoutat honom flera matcher i rad den senaste tiden.

- Grejen är ju att de antagligen inte har någon riktig nummer ”nia” för tillfället. Det har varit ganska intensiva skriverier här nere om att de tittat på mig och i går gjorde de ett uttalande om att de är intresserade, säger Armenteros till fotbollskanalen.se.

Vet du hur konkret intresset är?
- Intresse är det, det är väl det jag kan säga. Så mycket mer vill jag egentligen inte spekulera i. Jag har varit bortrest några dagar på ledighet och har inte fått höra mer från Heracles eller talat med min agent.

Armenteros känner sig ändå smickrad över PSV:s uppvaktning, även om han betonar att han själv fortfarande har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt.

- Jag vill hålla mig professionell och inte göra några dumma uttalanden. Men självklart är PSV en stor och fin klubb. Något rätt måste man ju ha gjort som spelare när de blir intresserade av att köpa loss en.
- Det är riktigt kul, men jag måste fortsätta att göra min grej utan att bli distraherad. Det är två veckor kvar på transferfönstret och vi får se vad som händer.

Publicerad 2011-08-16 kl 20:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons