Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Ribery: Jag bestämmer min framtid inom en vecka

Real Madrid, Manchester United eller stanna i Bayern? Ribery har ryktats till många klubbar under säsongen – nu kommer han snart att bestämma sig.
– Jag hoppas att kunna ta ett beslut inom en vecka eller tio dagar, sa han enligt the Guardian.

Medan Bayern München siktar på att ta tillbaka Bundesliga-titeln som man förlorade till Wolfsburg förra säsongen, har Franck Ribery även tankarna på framtiden. 27-åringen som gör sin tredje säsong i München har åtskilliga gånger sagt att han vill till Spanien – nu kommer han snart att bestämma sig.

– Vi har fortfarande en del matcher att spela och lite tid att återhämta oss. Därför tror jag att jag kommer att bestämma mig snart för vad jag ska göra nästa säsong.

Trots alla rykten som florerat kring den irrationelle fransmannen, menar han själv att hans destination inte är bestämd ännu.

– Nej. Vid den här tiden kommer ingen klubb säga att jag ska komma eller var jag ska gå.

Bayern München vill självklart behålla sin stjärna, som tillsammans med Arjen Robben bildat en fruktat yttermittfältspar för laget – som möter Lyon i Champions League-semifinal nästa vecka. Klubbens styrelsemedlem Karl-Heinz Rummenigge säger att han tror att spelaren kommer fullborda sitt kontrakt, som går ut 2011.

– Jag utgår från att han spelar i Bayern München nästa säsong.

Publicerad 2010-04-15 kl 15:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons