Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Ribery: ”Zidane ville ha mig till Madrid”

Foto: Scanpix

Frank Ribery, Bayern München.

Franck Ribery är storstjärna i Bayern Munchen.

Fransmannen avslöjar nu att Zinedine Zidane ville värva honom till Real Madrid.

- Det fanns en tid då både Madrid och Barcelona ville ha mig, säger Ribery enligt beIN Sport.

Den franske landslagsmannen har alltså avslöjat att hans landsman Zinedine Zidane nästan lyckades övertala honom att flytta till Santiago Bernabeu – men insisterar också på att han trivs i Bayern Munchen.

Enligt Ribery jagade såväl Real Madrid som Barcelona honom under en period. Ribery erkänner också att han var väldigt sugen på att gå i Zidanes fotspår och flytta till Bernabeu.

- Barcelona och Madrid är väldigt stora klubbar och det fanns en tid då båda var intresserade av mig, säger den 30-årige fransmannen enligt beIN Sport.

- Jag gillade båda klubbarna men det var närmre att jag skrev på för Madrid. Zidane ville att jag skulle skriva på för klubben och försökte allt han kunde.

Franck Ribery är en av Bayern Munchens stora stjärnor och har varit med om att vinna precis allting med laget de senaste åren.

- Jag är inte intresserad av någon annan klubb eftersom Bayern är min familj.

Utnämningen av världens bästa spelare närmar sig och i år är det, enligt spekulationer runt om i världen, mer öppet än det varit de senaste åren då en viss Lionel Messi dominerat. Ribery är en av de som nämns som favoriter till att ta hem priset.

- Det känns bra. Det kommer närmre och närmre. Detta har varit ett av mina bästa år. Jag var lycklig nog att vinna allting.

Publicerad 2013-11-12 kl 06:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons