Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Robben uppges nobba Juventus – och ha hamnat i bråk med Ribéry

Foto: Scanpix

Arjen Robben

Bayern Münchens Arjen Robben ska ha tackat nej till ett anbud från Juventus. Och efter matchen mot Real Madrid hamnat i bråk med Franck Ribéry.

Bayern Münchens stjärnytter Arjen Robben ska ha Serie A-ledarna Juventus efter sig. I tyska Bild förekommer uppgifter om att holländaren ska ha kontaktats av Turinklubben men vänligt tackat nej till en flytt. Enligt Bild ska Robben ha skickat ett sms till en representant i Juventus:

"Jag tackar Juventus för samtalet och intresset. Det är en stor ära att bli kopplad till en sådan stor klubb. Men jag har inget intresse av att lämna i nuläget", ska Robbens svar ha varit enligt Bild.

Samtidigt förekommer uppgifter i tyska Bild om att Robben ska ha hamnat i bråk med den andra stjärnyttern i klubben, Franck Ribéry. Detta i omklädningsrummet efter segern mot Real Madrid i tisdagens Champions League-semifinal. Tränaren Jupp Heynckes tillfrågades om situationen på en presskonferens.

– Som princip anser jag att interna händelser ska kvarstå interna. Omklädningsrummet är en fristad för spelarna. Allt är spekulation, så jag kommer inte att kommentera det, säger Heynckes.

Publicerad 2012-04-20 kl 16:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons