POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Ronaldinho: "Messi är bäst nu - Neymar blir det sedan"

Foto: Scanpix

Ronaldinho tycker att Lionel Messi är bättre än Cristiano Ronaldo. Men snart slår Neymar båda superstjärnorna på fingrarna.

- Han kommer att bli nummer ett, säger brassestjärnan.

Enligt Ronaldinho har den unge knatte som en gång var hans lagkamrat i Barcelona passerat alla andra och klivit upp som fotbollens herre på täppan. Ingen annan rår på den argentinske målkungen. Inte ens hans främste konkurrent i Real Madrid.

- Cristiano Ronaldo har skrivit historia i många år, men Messi är före honom. Och en vacker dag passerar Neymar bägge två, säger Ronaldinho till ESPN.

Han anser att det Messi står för är något helt nytt inom fotbollen. Tidigare har ingen varit så pass överlägsen och självskriven i den yppersta världstoppen.

- Jag är väldigt stolt över honom, för jag fanns ju med från början och såg hans utveckling. Nu är han bäst av alla och det gör mig väldigt lycklig, säger Ronaldinho.

- Matchen jag främst minns är den som han gjorde sitt första A-lagsmål i, och det var på en passning från mig. På så sätt fick jag verkligen vara med om ett unikt ögonblick. Messi vet att han alltid har en plats i mitt hjärta.

Publicerad 2012-12-07 kl 21:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå