Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Ronaldo efter målet: Behöver gå ner i vikt

Ronaldo har gjort mål igen - för första gången på över ett år. Förra veckan gjorde 32-åringen comeback på fotbollsplanen efter 387 dagars skadefrånvaro. Och under söndagsnatten nätade brasilianaren, som korats till årets spelare av Fifa tre gånger, på nytt.

Ronaldo byttes in efter en timme och på stopptid satte han huvudet till och fixade kvitteringen för Corinthians, 1-1, i derbyt mot ärkerivalen Palmeiras. Publikens jubel ville inte ta slut och inte heller Ronaldo kunde hålla känslorna tillbaka. Han klättrade upp på staketet framför läktaren för att fira med fansen, och en del av stängslet gav vika. Polis kom dock snabbt till undsättning för att lugna läget, och ingen i publiken verkade ha tagit skada. Ronaldo? Han fick ett gult kort.

-Jag är väldigt ledsen för det som hände, men jag kunde inte kontrollera mina känslor, sade Ronaldo i en intervju efter matchen.

-Det var läskigt, det var en ganska ansvarslös sak att göra eftersom staketet inte var så stadigt trots allt. Men just då tänker du inte, du vill bara fira med dina fans.
Nu hoppas VM-historiens bäste målskytt att flytet håller i sig.

-Det här är bara början. Det är fortfarande en bit kvar, jag behöver gå ned lite i vikt och återfå lite snabbhet och rörlighet.

Palmeiras tränare Vanderlei Luxemburgo var däremot inte det minsta imponerad. Han skyllde poängförlusten på domaren, som enligt Luxemburgo bjöd Corinthians på frisparkar runt motståndarnas straffområde gång på gång.

-Jag tror att han ville att Ronaldo skulle göra mål, sade Luxemburgo.

TT

Kolla in målet, och firandet här.

Publicerad 2009-03-09 kl 09:49
Annons
Annons
Annons