Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Rörigt runt Jonsson efter Cabreras straff – utan agent när klubben rensar

Markus Jonsson kan vara på väg från Panionios och står efter Oliver Cabreras avstängning utan agent.
- Jag måste ju ha en agent, säger Jonsson till fotbollskanalen.se

Efter att disciplinnämnden beslutat att dra in Oliver Cabreras agentlicens står hans klienter utan agent. En av dem är Panionios ytterback Markus Jonsson som så smått går och tänker på klubbyte.
- Jag läste om det, men jag har inte hunnit prata med Oliver än, säger Jonsson om Cabreras indragna licens.

Vad innebär det för dig?
- Jag vet faktiskt inte hur jag går vidare. Jag läste att hans ska överklaga så jag får väl se vad som händer. Jag har inget at klaga på vad gäller Oliver för min del – men jag ska helt ärligt säga att jag inte vet vad som kommer att hända med vårt samarbete. Jag får höra vad han säger och sedan ta ställning, säger Jonsson som inte utesluter att arbeta med någon agent som har ett samarbete med Cabrera.

Och för Jonsson kan det snart bli aktuellt att koppla in en agent. Hans framtid i Panionios som han kom till efter SM-guldet med AIK 2009 är osäker.
- Jag får ta en diskussion om min framtid här i Grekland. Det har hänt rätt mycket i klubben. Mikael Stahre fick sparken och sedan har andra fått sparken och ägaren ska sälja ut klubben. Samtidigt vill de skära i truppen som har över 30 man. Jag har hört att de vill sälja av tolv stycken och vissa har redan fått besked. Jag har dock inte fåt veta något.

Känns det som att de utländska spelarna ligger risigare till när det gäller att rensas ut?
- Ja lite så känns det väl. Jag vet inget men vi har fått indikationer på att utländskaspelre med bättre kontrakt kan få gå. Jag får se vad som händer i januarifönstret. Men det är ingen tvekan om att jag måste ha en agent, säger Jonsson.

Kan du tänka dig att återvända till allsvenskan och AIK?
- Tjaaaa....
"Jag stänger inga dörrar", brukar vara en klassiker.
-
Lite så är det väl, i så fal får jag väl lyssna på klubben. Men jag har bara varit utomlands i knappt ett år, så jag skulle gärna stanna ute lite till.

Publicerad 2010-11-27 kl 16:16
Annons
Annons
Annons