Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Rosenborgsfansen hyllade Jönsson: En hygglig gest givetvis

För Rosenborgfansen står det klart – Jan Jönsson ersätter Erik Hamrén.
– Det är ju en hygglig gest givetvis ju, och de tar väl bakgrund av det snack som var i vintras med Rosenborg, säger Jönsson till fotbollskanalen.se.

Det var tidigare i vintras som Rosenborg hade ett samtal med Stabaeks tränare Jan Jönsson om en framtid i klubben. Erik Hamrén avgår ju från Rosenborg efter säsongen för att fokusera enbart på svenska landslaget, och Jönsson verkar vara den tilltänkta efterträdaren. Själv vill han inte uttala sig – ännu.

– Jag behöver nog avvakta för att hålla dialogen med Stabaek på rätt kurs. Vi kommer ha ett nytt samtal under nästa vecka, så ringer du mig då så är det möjligt att jag vet lite om det.

Och det är ett samtal om framtiden?
– Det är ett klargörande vad klubbens strategi är framöver, för den vill de ha klarhet i.

Igår mötte Stabaek Rosenborg borta. Då hade hemmafansen en banderoll där det stod ”Välkommen tillbaka, Janne”, och avsåg att han gärna fick komma tillbaka som tränare.

– Jag har pratat med Rosenborg, som de flesta känner till, och det var ett tillåtet samtal och inget samtal i hemlighet, angående framtiden från 2011 och framåt.

Att Norges största klubb är intresserad är väl ett tecken på att du gjort något bra?
– Det får man väl ta det som. Det är mycket som fungerat bra, även om vi just nu har en del problem, precis som vi hade förra året vid den här tiden. Vi har en väldans massa skador på alltför många centrala spelare, och på alltför många svenskar. Farnerud, Johan Andersson och Daniel Nannskog.

Publicerad 2010-05-06 kl 15:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons