Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Runström jagas i Italien - men fansen försvårar en övergång

Björn Runström jagas av Ascoli och har besökt Italien. Men det stormar kring klubben och fansens beteende försvårar en övergång.

- De är som galna där nere, säger agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Han berättar att Serie B-lagets många förluster den senaste tiden skapat upprorsstämning bland supportrarna. För tillfället huserar man på 20:e plats i andraligan. Därför ville Runström se föreningen med egna ögon innan en mer konkret diskussion kunde inledas.

- Under en period fick man flytta alla träningar till en annan stad eftersom klubbens anhängare varit så kritiska mot spelare och ledare. De har uttryck väldigt mycket missnöje, säger Patrick Mörk. Men tongångarna är positiva nu och ledningen ska höra av sig före jul till mig och Björn.

För tillfället spelar Runström i danska Odense, men ställs allt som oftast utanför truppen. En av anledningarna är att målkungen Peter Utaka knappast kan rubbas ur startelvan. Hans spel ligger till stor del bakom serieledarnas starka säsong så här långt.

Redan tidigare har det spekulerats i att Runström blir en av dem som får hitta en ny arbetsgivare under januarifönstret. Hans kontrakt sträcker sig dock över 2011.

- Ännu är ingenting klart. Alla parter ska värdera den här situationen, men Ascoli är som sagt positiva. De har fått ett bra intryck av Björn. Vi vet inte ännu hur det blir, säger Mörk.

Publicerad 2009-12-16 kl 17:47
Annons
Annons
Annons