Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

''Runström passar inte ihop med skytteligaledaren''

Björn Runströms problem i Danmark fortsätter. Nu avslöjar hans agent varför den forne Hammarby-stjärnan är ute i kylan.

- Björn har helt enkelt fått höra av tränaren att han inte passar ihop med Utaka som anses som hela danska ligans bäste anfallare, säger Björn Runströms agent Patrick Mörk till FotbollDirekt.se.
- Det är synd att det blivit så här med tanke på den succéhöst Björn hade när han kom. Då kändes det som att han var på väg mot landslagssklass. Odenses tränare Lars Olsen utesluter att Runström skulle kunna fungera ihop med skytteligaledaren Peter Utaka.

Nigerianen är uppe i elva mål på 15 matcher och Runström med det i en snudd på omöjlig situation i Danmarks för dagen bästa klubb som är uppe i serieledning i SAS-ligan.
- Det blir inte lätt för Björn mot en spelare som Utaka och när tränaren anser att en större central forward som Njogu Demba Nyrén är vad som passar bäst tillsammans med Utaka, då blir det så här, konstaterar Patrick Mörk

Men en ljusning kan vara på gång för Runström. Mörk ser en möjlig öppning om danska tidningsrykten om Peter Utaka visar sig sanna.
- Det går spekulationer om att Utaka kan bli såld. Det är klart att då skulle en del förändras för Björn.
- Annars får vi se. Det är verkligen ingen perfekt situation för Björn och vi får se vad som händer fram i januari om ingenting har förändrats för honom.

Allsvenskan blir det emellertid inte. Det är uteslutet – och det av en enda anledning:
- Allsvenskan är inte aktuellt. Björn är bestämd med att han inte kan spela för någon annan klubb än Hammarby i Sverige.

Publicerad 2009-11-16 kl 09:43
Annons
Annons
Annons