Runströms Odense kryssade mot Aston Villa

Andra ligor och cuper

Björn Runström fick starta för sitt Odense när laget spelade 2-2 mot Aston Villa i Intertotocupen.

Det var en nordisk fest på Fiona Park när Odense tog emot Aston Villa. Ur svenskögon är den enda nyheten att Björn Runström fick spela från start, han byttes sedan ut i den 78 minuten.

Norrmannen John Carew gav Villa ledningen redan i den sjunde minuten, men nyförvärvet hos engelsmännen, Steve Sidwell, kvitterade genom ett självmål. Med en kvart kvar på matchen klev sedan danske Martin Laursen fram och satte ledningsmålet. Många trodde nu på favoritseger och rubrikerna ”släkten är värst” började gå i print. Men i matchens sista minut klev Odenses mittback Anders Möller Christensen fram och kvitterade. Odense har nu ett aningen bättre utgångsläge till returen på Villa Park. Men i och med Villas två borta mål krävs seger om det inte blir en ännu mer målrik historia i Birmingham.

Publicerad 2008-07-19 kl 22:10