Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Sandberg desperat efter Stabaeknobb: Allt är av intresse för mig

Niklas Sandberg vill absolut lämna Cluj, dit han återvänt efter lånet till Stabaek.
- Jag är inte så dyr, jag är på rea nu, säger han till fotbollsverige.se.

Niklas Sandberg har inte funnit sig till rätta efter flytten till Cluj. Det ljusnade under lånetiden i Stabaek, men den norska klubben är inte intresserad av att värva svensken.
- Stabaek tog beslutet i veckan. Dom får tillbaka två långtidsskadade mittbackar (Pontus Segerström och Inge André Olsen) och en tredje tillbaks från lån. Dom har sagt hela tiden att dom är intresserade av att köpa loss mig och att dom är jättenöjda med det jag presterat, så det kom lite oväntat, berättar han.

Vet du vilken prislapp de tänker sig?
– Nej, men Stabaek betalade ganska dyrt för att låna mig så priset har gått ner en del. Men jag är inte så dyr, jag är på rea nu, säger Sandberg.

Och vilken klubb han hamnar i spelar inte jättestor roll. Det viktiga är ambitionerna.
- Det spelar ingen roll i vilket land, jag vill komma till en klubb med ambitioner. Jag har haft turen att alltid spela i en klubb som vill någonstans. När jag spelade i Helsingborg var det Champions League-kval, när jag spelade i Café Opera satsade klubben på allsvenskan, i Cluj var det Champions League och i Stabaek mot ligaseger.

Fotbollskanalen.se har tidigare kunnat avslöja att det finns intresse för Sandberg i Österrike, Danmark och Grekland. Han har tidigare dessutom nobbat en rysk klubb, men det var innan Stabaek stängde dörren.

Publicerad 2009-01-23 kl 13:32
Annons
Annons
Annons