POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Sandqvist nära dansk klubb - kan bli klart den här veckan

Efter problemen i Grekland kan Jonas Sandqvist snart få en ny arbetsgivare.
- Det är en klubb i Skandinavien, säger han till fotbollskanalen.se.

Tiden i Grekland blev inte riktigt som Jonas Sandqvist hade tänkt sig. Efter lönetjafs och svarta pengar inblandade (som han tackade nej till) kom Sandqvist och hans klubb Atromitos överens om att bryta kontraktet. Ett beslut som passade 29-åringen som inte fick särskilt mycket speltid i den grekiska klubben. Nu kan han snart vara klar för en ny klubb – i Skandinavien.

Enligt vad danska bold.dk skriver rör det sig om Vejle - som vill testa svensken mot självaste FC Köpenhamn. Sandqvist själv väljer att ligga lågt i snacket.

- Jag har träffat en klubb i veckan och nu väntar vi på ett besked. Jag har ett positivt besked, men det är lite andra grejer som måste fixas. Förhoppningsvis så kan det vara klart med ny klubb ganska snart, säger Jonas Sandqvist till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Vi kan väl nöja oss med att det säga att det är en skandinavisk klubb, mer än så vill jag inte säga.

Förhoppningarna är att den före detta Malmö-målvakten ska vara klar med den nya klubben redan innan veckans slut.

- Det är en speciell situation det här, så kan jag säga, men vad som återstår, för att det ska kunna bli något, det vill jag inte gå in på. Men jag hoppas det ska kunna bli klart innan veckans slut.

Ångrar du tiden i Grekland?
- Det sportsliga i Grekland var väl inte så som man hade tänkt sig, men sen har man lärt sig en massa andra saker och så är man flera livserfarenheter rikare. Man måste alltid hitta positiva saker i motgångarna, säger Sandqvist och fortsätter:

- Man är riktigt revansch- och spelsugen nu i alla fall.

Publicerad 2011-01-19 kl 01:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå