Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Schiller delägare i utpekat Sport Invest: "Vet inget om det här"

Norska myndigheter efterforskar en miljon kronor utbetald till Sport Invest i Sverige efter Abgar Barsoms transfer.
Delägare i bolaget är agenten Glenn Schiller.
- Jag vet inget om det här, säger han till fotbollskanalen.se.

I samband med att Abgar Barsom skrev på för Fredrikstad betalade även den norska klubben en miljon norska kronor till Sport Invest med kontor i centrala Stockholm.
Hälftenägare till Sport Invest är den förre IFK Göteborgs- och Djurgårdsspelaren Glenn Schiller som även är Fifa-licensierad spelaragent.

ANNONS

- Jag kände inte till något om det här förrän en norsk journalist ringde mig om det, säger Glenn Schiller om den utbetalning som norska myndigheter nu granskar.

Men du var delägare i Sportinvest?

- Ja, ett av mina bolag ägde aktier i det bolaget men jag vill inte gå in på det mer. Jag vet inget om det här och måste ta reda på mer.

Vem är de andra delägarna i Sport Invest?

- Det säger jag inte, det får du leta reda på själv. Du har ju hittat mig.

Vet du var miljonen tagit vägen?

- Jag har inte vetat om den här affären och jag tror att jag hade gått ur bolaget då, eller nästan i varje fall. Eller jag hoppas att jag var ute då. Men jag måste ta reda på mer innan jag säger något.

Hade du något med Abgar Barsoms transfer att göra?

- Nej. Det enda jag har gjort med Fredrikstad är för länge sedan när jag hjälpte till med Anders Grönhagen som blev tränare i klubben.

ANNONS

Affärsmannen Mats Pettersson, som grundade Steve Perryman och därefter har jobbat via Tailor Events som bland annat säljer fotbollsresor, hade kontor på det ställe i Stockholm dit miljonen från Fredrikstad skickades.
Om Mats Pettersson är delägare eller inte i Sport Invest går inte att utläsa via handlingar från Schweiz där aktiägarna till hälften av bolaget är dolda, och Pettersson är själv förtegen:

- Jag har inga kommentarer, säger Mats Pettersson när fotbollskanalen.se når honom.

Frågor om Sportinvest, pengarna från Norge och eventuella samarbeten med Glenn Schiller och Agbar Barsom bemöts på samma sätt:

- Jag har inga kommentarer. Oavsett vilka frågeställningar du har så har jag inga kommentarer. Jag har inga kommentarer.

Publicerad 2011-12-20 kl 17:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto