Sent inhopp för Berg när Hamburg vann

Andra ligor och cuper

Marcus Berg bytte av tvåmålsskytten Artjoms Rudnevs i 89:e minuten när Hamburg slog Hoffenheim med 2-0.

Hamburg fick klara sig utan skadade Rafael Van det Vaart när man tog emot Hoffenheim som gjorde sin första match sedan man sparkat tränaren Markus babbel. Tillfällige tränaren Frank Kramer fick dock ingen vidare start.

Hamburg vann enkelt med 2-0 efter att anfallaren Artjoms Rudnevs gjort båda målen, ett i varje halvlek. Hoffenheim som nu har släppt in 38 mål, flest i hela ligan, ligger trea från slutet i Bundesliga medan Hamburg klättrade till sjätte plats. Marcus Berg fick inleda på Hamburgs bänk och fick hålla till godo med ett kort inhopp när han byttes in för målskytten Rudnevs i 89:e matchminuten,

Publicerad 2012-12-08 kl 10:39