POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Sir Alex och Mourinho kan upptäcka dig genom arbetsförmedlingen

Ge aldrig upp och kämpa på brukar man säga. Nu finns det en arbetsförmedling för fotbollsspelare som vill hjälpa svenska fotbollsspelare.

För bara två månader startades elitfotbollstalang.com en platsbank för fotbollsspelare. Tanken med fotbollsbanken är att klubblösa och kontraktslösa spelare ska få en större chans att visa upp sig och att spelare från lägre divisioner inte ska behöva gå igenom landskapslag och distriktslag för att bli upptäckta.

- Vi har hört att det finns många duktiga spelare i lägre divisioner som inte ens får chansen att visa upp sig och det vill vi ändra på, säger en av frontfigurerna till elitfotbollstalang Admir Bajrami till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Tanken med elitfotbollstalang.com är att låta spelare som är klubblösa eller som inte sitter på något kontrakt med någon klubb ska få chansen att visa upp sig i till exempel uppvisningsmatcher.

Mycket av verksamheten sker genom uppvisningsmatcher där man får möjlighet att visa upp sig. Och målgruppen för platsbanken ligger mellan 10-29 år, men även äldre spelare är välkomna som inte spelare på högsta nivå.

- Vi samarbetar och bjuder in agenter, talangscouter och klubbar att se på våra uppvisningsmatcher och vi har kommit en liten bit på vägen. Till exempel är både Quinton Fortune och Keith Gillespie medlemmar i vår förening.

Fokuset för spelare som tillhör elitfotbollstalang är svenska spelare, men även spelare från England och Nigeria är med i medlemsregistret.

Publicerad 2011-01-12 kl 12:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå