Självmål sänkte Lyon i galen målfest

Andra ligor och cuper

Det blev ett riktigt målkalas när Lyon och Marseille möttes i den franska ligafotbollen, lagen spelade 5-5.

Lyon började matchen bra men låg under med 2-4 på hemmaplan i andra halvlek. Då steg Lisandro Lopez fram och kvitterade med två mål. När Lyons brasilianare Michel Bastos ordnade ledningen med 5-4 i slutminuten verkade segern säkrad, men Jeremy Toulalan blev syndabock med sitt självmål på övertid.
Andraplacerade Lyon ligger nu en poäng efter ledande Bordeaux som oväntat förlorade med 0-2 mot Lille.

Kim Källström spelade från start och byttes ut efter 68 minuter vid ställningen 3-2 till Marseille.