POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Sporting presenterar spelare - ingen av dem heter Wendt

Sporting Lissabon presenterar nyförvärv i helgen.
Men inget av dem blir Oscar Wendt.
- Vi är inte nära ett beslut, säger agenten Niclas Jensen till fotbollskanalen.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat har presidentvalet i den portugisiska klubben haft viss betydelse för ytterbackens framtid. En av de förlorande kandidaterna hade svensken som ett av sina främsta vallöften – om han fått makten hade transfern mer eller mindre varit utstakad från FCK, hävdade José Dias Ferreira.

Nu vann i stället Godinho Lopes – som i sin tur lovat fansen en rad andra nya spelare. Sju stycken, närmare bestämt. Lopes säger till dagstidningen A Bola att han inom kort räknar med att ha de första två på plats.

- Jag hoppas sluta avtal i helgen, säger Godinho.

Samtidigt hävdar Niclas Jensen att intresset för Wendt inte ”dött ut” bara för att ”fel” person nu leder Sporting.

- Nej, han som blev president har öppet deklarerat att han är intresserad av Oscar också. Så den saken fortsätter, säger Jensen till fotbollskanalen.se.

Däremot blir det knappast så att Wendt i dagsläget står i begrepp att flytta till Portugal. Niclas Jensen förklarar att flera olika alternativ övervägs och att det dröjer ytterligare en tid innan flyttlasset går från Köpenhamn.

- Självklart förväntar vi oss att veta mer om framtiden så snart som möjligt. Men om det blir den här veckan eller om 14 dagar går inte att säga i dagsläget, säger Jensen.

Utöver Sporting, vad finns det för andra klubbar ni funderar på?
- Det är många förfrågningar, från fyra, fem olika ligor. Intresset ser fint ut.

Vad vill Oscar själv göra?
- Det är naturligtvis en mix av en massa parametrar. Klubben ska ha rätt ambitionsnivå, spela i en fin liga, det är viktigt att ekonomin ser bra ut. Man får verkligen göra sin hemläxa innan man bestämmer sig och allt ska kännas helt rätt.

Publicerad 2011-04-07 kl 11:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå