Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Sporting presenterar spelare - ingen av dem heter Wendt

Sporting Lissabon presenterar nyförvärv i helgen.
Men inget av dem blir Oscar Wendt.
- Vi är inte nära ett beslut, säger agenten Niclas Jensen till fotbollskanalen.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat har presidentvalet i den portugisiska klubben haft viss betydelse för ytterbackens framtid. En av de förlorande kandidaterna hade svensken som ett av sina främsta vallöften – om han fått makten hade transfern mer eller mindre varit utstakad från FCK, hävdade José Dias Ferreira.

Nu vann i stället Godinho Lopes – som i sin tur lovat fansen en rad andra nya spelare. Sju stycken, närmare bestämt. Lopes säger till dagstidningen A Bola att han inom kort räknar med att ha de första två på plats.

- Jag hoppas sluta avtal i helgen, säger Godinho.

Samtidigt hävdar Niclas Jensen att intresset för Wendt inte ”dött ut” bara för att ”fel” person nu leder Sporting.

- Nej, han som blev president har öppet deklarerat att han är intresserad av Oscar också. Så den saken fortsätter, säger Jensen till fotbollskanalen.se.

Däremot blir det knappast så att Wendt i dagsläget står i begrepp att flytta till Portugal. Niclas Jensen förklarar att flera olika alternativ övervägs och att det dröjer ytterligare en tid innan flyttlasset går från Köpenhamn.

- Självklart förväntar vi oss att veta mer om framtiden så snart som möjligt. Men om det blir den här veckan eller om 14 dagar går inte att säga i dagsläget, säger Jensen.

Utöver Sporting, vad finns det för andra klubbar ni funderar på?
- Det är många förfrågningar, från fyra, fem olika ligor. Intresset ser fint ut.

Vad vill Oscar själv göra?
- Det är naturligtvis en mix av en massa parametrar. Klubben ska ha rätt ambitionsnivå, spela i en fin liga, det är viktigt att ekonomin ser bra ut. Man får verkligen göra sin hemläxa innan man bestämmer sig och allt ska kännas helt rätt.

Publicerad 2011-04-07 kl 11:16
Annons
Annons
Annons