Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Stabaek-proffset kan nobba förlängning: "Klart man saknar Stockholm"

Pontus Segerström erbjuds förlängt kontrakt med Stabaek – men tvekar. Mittbacken saknar Stockholm efter sju år utanför staden.
- Klart att man har hemlängtan, säger han till fotbollskanalen.se.

Förra året drabbades 28-åringen av en korsbandsskada som höll honom borta i nio månader från all fotboll. Men dessförinnan var han ett
utropstecken i norska tippeligan.

- Och nu efteråt, under hösten, har det gått riktigt bra också. Sedan jag kom tillbaka i juli har jag spelat i stort sett varje match, säger Segerström.

Med tanke på hans förflutna i Brommapojkarna faller det sig naturligt att föreningen, som måste ersätta pensionerade Richard Henriksson, Markus Karlsson och Jon Persson, hört av sig. Segerström känner till intresset.

- Jag har pratat lite med folk runtomkring, men vill inte säga mer än så. Däremot är det Stockholm som gäller, om jag väljer Sverige. Där har jag min familj och mycket vänner.

Ett kontrakt ligger klart för underskrift med Stabaek efter höstens förhandlingar.

- De är nöjda och jag vet att de vill behålla mig. Men för min del har jag ingen brådska att fatta ett beslut. Före nyår tänker jag nog bestämma mig. Om det skulle bli ett annat lag är det skönt att få hela försäsongen där, säger Segerström.

Har du pratat med några av de andra Stockholmsklubbarna?

- Nej, egentligen inte.

Segerström vill heller inte utesluta en nysatsning i ett helt annat land eller liga. Det som lockar med Stabaek är att klubben även 2010 får spela i Europa efter sin tredjeplats i ligan.

Publicerad 2009-11-25 kl 20:43
Annons
Annons
Annons