Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Stoor nobbar Åge Hareide

Åge Hareide vill värva Fredrik Stoor till Norge. Men ytterbacken nobbar.
- Det handlar om ett lån och det är jag inte så sugen på, säger han till fotbollskanalen.se.

Som bekant har den förre hammarbyaren hamnat under manager Roy Hodgsons radar, och får ingen speltid alls i Fulham. Under hösten lånades han ut till Derby, där det blev omkring tio matcher och mycket beröm.

Men väl tillbaka i London fick 25-åringen återigen finna sig i att stå utanför truppen.
- Jag går ju till träningen varje dag, men det känns inte som att det spelar någon roll vad jag presterar. Oavsett hur bra eller dålig jag är satsar han (Hodgson) ändå på andra spelare, säger Stoor.

I norska ligan minns däremot många succén från Rosenborg, som sålde Stoor till Fulham 2007. Inte minst FK Viking, med gamle Örgrytetränaren Åge Hareide i spetsen, har visat intresse. Där behövs en högerförsvarare innan transferfönstret stänger 31 mars och högst upp på önskelistan står Stoor, skriver Adresseavisen.

- De vill ha mig på lån fram till augusti, men jag känner inte att det är en bra lösning. Då får de betala en övergångssumma för en permanent flytt i så fall, annars vore det ett bättre alternativ för mig att gå exempelvis till the Championship, säger Stoor.

Hur tänker du kring din karriär, vad blir nästa steg?

- Till att börja med måste jag flytta i sommar. Så är det bara. Jag behöver hamna i en klubb där jag får speltid och som vill ha mig. Sedan ska man inte sticka under stolen med att jag helst av allt fortsätter ett tag till utanför Skandinavien.

Vilka signaler har du fått från Fulham på senare tid?

- De kan tänka sig att sälja mig, men vill ha betalt. Inte lika mycket som när de köpte mig från Rosenborg, men de släpper mig inte gratis.

När tror du att du lämnar Fulham?

- Det är bara två månader kvar på säsongen, så jag räknar med att köra på till dess. Sedan öppnar transferfönstret och då börjar det förhoppningsvis att röra på sig. Det viktigaste är som sagt att få till en permanent lösning.

Och FK Viking känns inte som det bästa alternativet?

- Nej, i nuläget blir det nog inte aktuellt i alla fall.

Publicerad 2010-03-08 kl 20:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons