Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Stormade planen och sparkade spelare - fullt slagsmål på planen

Foto: Twitter

Träningsmatchen mellan Maccabi Haifa och Lille fick ett abrupt slut när en grupp unga män tog sig in på planen, viftandes på palestinska flaggor, och gick till attack mot det israeliska laget. Slag och sparkar riktades mot spelarna som tvingades försvara sig och själva börja slåss.

I den 84:e minuten av träningsmatchen mellan Maccabi Haifa och Lille under onsdagskvällen så tog sig en grupp unga män in på planen. Förörvarna viftade med palestinska och turkiska flaggor. Spelarna trodde först att det var "vanliga planstormare" men situationen skulle hetta till rejält när de gick till attack mot spelarna. Slag och sparkar delades ut mot de israeliska spelarna som tvingades till att själva försvara sig.

Enligt journalisten Ouriel Raskal var även Maccabi Haifas tränare Aleksandar Stanojevic inblandad i bråket och slogs mot planstormarna.

Till slut ska alla spelare dock ha kunnat lämna planen utan att någon kom till allvarlig skada.

För en dryg vecka sedan bestämde Uefa att inga tävlingsmatcher får spelas i Israel på grund av den rådande säkerhetssituationen i landet. Efter beslutet har Israel gått in med en markoffensiv i Gaza.

Publicerad 2014-07-24 kl 08:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons