POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Stuart Baxter dementerar Beckham-värvning: "Tror han går till PSG"

Enligt sydafrikansk media är David Beckham på väg till Kaizer Chiefs.
Men tränaren Stuart Baxter dementerar.
- Jag tror han går till PSG, säger han till fotbollskanalen.se.

David Beckham, 37, är på väg att lämna Los Angeles Galaxy för ett nytt äventyr. Mittfältaren har kopplats ihop med lag från Australien, Ryssland, Kina, Brasilien, Frankrike och England. I Sydafrika tror media stenhårt på att superstjärnan är på väg till Kaizer Chiefs. Laget från Johannesburg tränas av Stuart Baxter och de senaste dagarna har han fått svara på en hel del frågor om Beckham.
 
- Alla journalister här nere är övertygade om att Beckham är på väg till oss. Jag önskar att det var så, men det stämmer inte. Vi har inte haft någon kontakt med honom. Jag har varit med i tv och tidningar om det här och varit tydlig med att vi inte ska värva Beckham, men media tror inte på mig. Det spelar ingen roll vad jag säger, berättar Stuart Baxter.
 
- Så här enkelt är det: För det första har vi inte råd med Beckham. För det andra tror jag inte att familjen Beckham vill bo i Sydafrika. Vad skulle Victoria (Davids fru) göra här?
 
Stuart Baxter har arbetat för det engelska fotbollsförbundet och har därför bra koll på David Beckham. Till fotbollskanalen.se berättar han vilka lag han tror mittfältaren kan hamna i.
 
- För mig finns det bara tre alternativ. Du måste tänka på helheten. Det sportsliga eftersom Beckham är väldigt seriös och fortfarande vill visa att han håller måttet. Det ekonomiska vilket betyder vem som har råd med honom. Och det sociala, vilken stad vill familjen bo i.
 
- Jag tror att han kan hamna i PSG. Annars i någon annan fransk klubb som har råd. Den tredje är QPR. Där finns det pengar och jag vet att Harry Redknapp, som precis har tagit över, tycker om Beckham väldigt mycket.
 
David Beckham har flera konkreta erbjudanden och mittfältaren utesluter inte en comeback i Premier League. Och Stuart Baxter kan mycket väl få rätt i sitt tips om vilken klubb stjärnan hamnar i.
 
- Jag har spelat för den största klubben i England och i världen, Manchester United, och jag har inte kunnat se mig själv i något annat Premier League-lag. Men man vet aldrig. Jag har en del spännande erbjudanden på bordet, säger han enligt engelsk media.
 
- Jag är väldigt rörd över att flera stora tränare som Harry (Redknapp) och Carlo Ancelotti (PSG) går ut och säger fina saker om mig. Inte att de vill värva mig utan bara att de säger fina saker om mig. Jag spenderade några månader med Harry när jag tränade med Tottenham. Han behöver inte säga sakerna han säger så det är klart att det är kul att han pratar om mig på ett så bra sätt.

Publicerad 2012-11-29 kl 12:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå