Succécomeback för Kennedy

Andra ligor och cuper

Ajax-Nac Breda 6-0
1-0 Cvitanich 11´' 2-0 Vertonghen 18' 3-0 Suarez 42' 4-0 Cvitanich 45' 5-0 Kennedy Bakircioglü 53' 6-0 Cvitanich 63'

Kennedy Bakircioglü gjorde en strålande comeback i Ajax - som klädde av NAC Breda. Det hela kröntes med att Kennedy nickade in 5-0 i början av andra halvlek. Planens gigant Luis Suarez spelade fram.

I sin första match från start den här säsongen så spelade Kennedy även fram till Dario Cvitanich 1-0 efter elva minuter. Kennedy sköt först ett skott som målvakten räddade, men han snappade upp returen och gick runt målvakten innan han spelade fram Cvitanich.

Jan Verthonghen smällde in 2-0 på frispark och uruguayanen Luis Suarez sköt 3-0 strax innan paus och Cvitanich fick lägga bollen till rätta i straffområdet innan han sköt in 4-0. Kennedy nickade sedan in 5-0 innan Cvitanich fixade sitt tredje.

NAC Breda är fortsatt sexa i ligan inför matchen. Två placeringar efter Ajax.

Publicerad 2009-09-13 kl 16:34