Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Supporterns knytnävsslag på motståndarmålvakten: "Det värsta jag sett"

Foto: Bilden från Leyton Orients Twittersida

Hemmalaget Swindon Town låg under med 3-1 mot Leyton Orient.

Då tog sig en hemmasupporter in på plan och utdelade ett knytnävsslag mot bortalagets målvakt.

- Det värsta jag har sett som tränare, säger bortalagets Russel Slade enligt The Guardian.

I League One, den engelska tredjedivisionen, möttes idag Swindon Town och Leyton Orient. Efter en intensiv match vann till slut bortalaget Orient med 3-1 - och gick därmed upp i serieledning. Men efterspelet till matchen kom att handla om något helt annat. En hemmasupporter tog sig nämligen in på planen och delade ut ett knytnävsslag mot bortalagets målvakt Jamie Jones.

"Matchen hettade till och hemmasupportrarna blev mer och mer frustrerade på några av domarens domslut. En Swindonsupporter invaderade planen och tog sig fram till målvakten Jamie Jones. Supportern hann dela ut ett slag innan vakterna tog hand om honom. Jones blev så klart upprörd över händelsen och det ledde till att massa spelare blev inblandade i situationen. Det tog en stund innan matchen kunde återupptas", skriver Leyton Orient på sin officiella hemsida.

Bortalagets tränare var minst sagt upprörd:

- Det var en fantastisk seger, men det överskuggades av supporterna som kom in och måttade tre slag mot min målvakt. Det var helt otroligt - det värsta jag har sett som tränare, säger Russel Slade enligt The Guardian.

- Jamie är OK, men det rättfärdigar inte det hela. Det är en skandal. Han behöver stängas av på livstid och borde aldrig gå till en fotbollsmatch. Han fick vistas lång tid i målområdet innan vakterna gjorde någonting

Hemmalagets ordförande, Jed McCrory tvingades be om ursäkt till målvakten och öppnade för att bestraffa inkräktaren:

- Vi kommer att tala med polis, med anledning av deras rapport nästa vecka. Vi tolererar inte att supportrar kommer in på planen, och om han anses skyldig kommer han att stängas av, säger han till Swindon Advertiser, enligt The Guardian.

- Vi vill be om ursäkt till Jamie Jones, Leyton Orients styrelsemedlemmar och deras supportrar, och vi kommer att se över bemanningen av vakter runt planen så att detta inte händer igen.

Händelsen inträffade i den andra halvleken när bortalaget hade ledningen med 3-1.

Publicerad 2013-11-23 kl 22:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons