Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Svennis: "Finns bara en man jag hatar"

Foto: Scanpix

Sven-Göran Eriksson är minst sagt besviken på Samir Khan.

Samir Khan. Där har ni mannen som toppar Sven-Göran Erikssons svarta lista.

- Jag har inte många fiender men jag hatar Samir Khan, säger "Svennis" om sin förre ekonomiske rådgivare till The Telegraph.

2007 anlitade Sven-Göran Eriksson Samir Khan som sin ekonomiske rådgivare.

Ett beslut som han idag ångrar å det grövsta.

Enligt "Svennis" förlorade han 100 miljoner på samarbetet. Ett svek som Englands förre förbundskapten har svårt att släppa.

- Jag har aldrig hatat någon i mitt liv. Jag tror inte att jag har många fiender. Men jag hatar Samir Khan. Du kan inte behandla människor på det sättet som han gjort, säger han till The Telegraph.

Enligt Svennis var det ett misstag att ge Khan att för fria tyglar och att pengarna gått till spillo via en rad vårdslösa bostadsinvesteringar:

- Jag känner mig sviken, arg och besviken eftersom jag litade på den här mannen i många, många år. Jag gav honom för mycket frihet. Jag gav honom tillgång till allt han behövde för att ta hand om min ekonomi.

Svennis har nu dragit Khan inför rätta och berättar samtidigt för tidningen att han blir tvungen att sälja av en del fastigheter – bland annat det stora huset vid Fryken i Värmland.

- Jag köpte mitt drömhus i närheten av där jag är född. Jag skulle aldrig vilja sälja det eftersom det är ett gammalt hus som jag renoverat. Det är väldigt, väldigt fint – men jag måste sälja det.

Publicerad 2013-08-23 kl 09:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons