Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Svennis kan skiljas från vapendragaren: "Inte säkert att jag följer med"

Foto: Scanpix

Svennis nya jobb överraskade många. Vapendragaren Tord Grip blev tagen på sängen av Münchennyheten.

- Inte säkert att jag följer med honom, säger Grip till fotbollskanalen.se.

Duon har ofta jobbat ihop sedan sin gemensamma tid i Karlskoga i slutet av 70-talet. Grip assisterade bland annat Sven-Göran Eriksson när denne ledde Lazio och under uppdragen för Englands och Elfenbenskustens landslag.

Men efter att Svennis sent under natten till tisdag utsetts till manager för 1860 München i tyska Bundesliga II är det inte säkert att duon fortsätter sitt samarbete.

- Jag visste ju att det här varit aktuellt tidigare, men trodde att det runnit ut i sanden. Att det var någonting klart kände jag inte till, säger Grip till fotbollskanalen.se.

Upplägget är sådant att Eriksson ska arbetsleda den nuvarande tränaren Alexander Schmidt som i sin tur fortsätter det dagliga jobbet med A-truppen. På sin hemsida skriver 1860 München att den exakta rollfördelningen presenteras de kommande dagarna.

- Jag vet inte alls hur det påverkar mig, men om Svennis ska dela ansvaret med den andre tränaren skulle jag tro att det inte berör mig alls. Jag har inte hört något hittills i alla fall, säger Grip.

Du följer inte med till Tyskland?

- Nej, jag tror inte det. Jag har i alla fall inte hört något ännu och det förmodar jag att jag skulle ha gjort om det var aktuellt. Men samtidigt är det så färskt och jag ska träffa Svennis under onsdagen i London, för att gå på ett jubileum. Då kanske det klarnar.

Publicerad 2013-01-15 kl 11:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons