SVENSKKOLLEN: Hattrickhjälte och kvadrupla assist - så gick det för ALLA blågula utlandsproffs

Marcus Berg och Moestafa El Kabir var de som utmärkte sig allra mest. Men överlag var det en mycket bra svenskhelg. Se och läs hur det gick för alla blågula utlandsproffs i svenskkollen!

Azerbaijan

Qabala FK

Ricardinho – 9/0
Började på bänken I helgens hemmamatch mot Sumqayit men kom in med tio minuter kvar att spela. Den förre MFF-backen fick ändå inte visa någonting extra under sin tid på planen.

Belgien

Standard Liege

Jiloan Hamad – 4/1
Blev inbytt redan i den 19:e matchminuten då hans lagkamrat blev skadad tidigt. Standard förlorade överraskande borta mot Yellow-Red KV Mechelen och svensken gjorde inga större avtryck på plan.

Cypern

Anorthosis Famagusta

Markus Holgersson – 21/0
Fanns från start när laget föll hemma mot serieledaren Apoel. Famagusta spelar just nu slutspelomgång i cypriotiska ligan där topplagen från grundserien möts i dubbelmöten för att göra upp om pokalen. Holgersson spelade 90 minuter då hans lag fick en dålig start i slutspelsomgången.

AEL Limassol FC

Maic Sema – 6/1
Laget spelar just nu i en kvalserie där man sliter för att slippa nedflyttning. Vann i helgen mot Doxa Katokopias FC där Maic Sema gjorde matchens första mål efter elva minuter. Det var svenskens första mål för sin nya klubb.

Danmark

Randers FC

Karl-Johan Johnsson – 19/0, 10 nollor
Stod i mål när Randers förlorade borta mot Ålborg med 2-1.

Joel Allansson – 1/0
Började på bänken och där fick Göteborgs-sonen sitta under hela förlustmatchen mot Ålborg

Mikael Ishak – 15/6
Spelade från start och kvitterade till 1-1 efter en kvarts spel. Gjorde sedan inga fler mål utan blev utbytt med tio minuter kvar att spela.

Viktor Lundberg – 18/5
Blev satt på bänken inför matchen mot Randers men fik hoppa in med tjugo minuter kvar att spela. Kunde däremot inte göra något mål utan laget förlorade med 1-2.

FC Midtjylland

Johan Dahlin – 3/0, 2 hållna nollor
Stod i mål mot Esbjerg och fick återigen hålla nollan. Fick göra två räddningar i matchen men var för övrigt ganska ohotad.

Petter Andersson – 15/3
Spelade ute på högerkanten för Midtjylland då man besegrade Esbjerg med 3-0. Spelade hela matchen för laget som leder den danska ligan med nio poäng före FCK Köpenhamn.

Kristoffer Olsson – 6/0
Borta från spel då han rehabiliterar det brutna vadben som han drog på sig under landslagslägret i Abu Dhabi. Missade därför matchen mot Esbjerg.

FC Köpenhamn

Johan Wiland – 0/0
Tredjemålvakt i FCK och fanns inte med i helgens matchtrupp mot Bröndby.

Ludwig Augustinsson – 3/1
Ytterbacken startade i matchen mot Bröndby och spelade hela matchen. Hade en farlig frispark i ribban som lika gärna kunde gått in.

Per Nilsson – 6/0

Fick hoppa in istället för Antonsson i den första halvleken. Laget besegrade Bröndby men är fortfarande nio poäng efter serieledande Midtjylland.

Mikael Antonsson – 17/0
Startade som mittback hemma mot Bröndby där FCK gick ut som segrare med 3-1. Antonsson skadade sig dock redan efter tjugo minuter och fick utgå.

Ålborg BK

Rasmus Jönsson – 3/0
Vann helgens svenskmöte mot Randers med 2-1. Jönsson fanns med från start i anfallet men blev mållös. Blev utbytt med tjugo minuter kvar att spela.

Andreas Blomqvist – 0/0
Satt kvar på bänken under hela matchen hemma mot Randers.

Bröndby IF

Johan Elmander – 13/1
Avstängd efter förra helgens röda kort.

Johan Larsson – 3/0
Spelade från start i det heta mötet mellan FC Köpenhamn och Bröndby. Hemmalaget gick segrande med 3-1 men Larsson spelade ändå 90 minuter för gästerna.

FC Nordsjälland

David Moberg Karlsson – 14/1
Stod för ett mål och en assist i helgens seger hemma mot Sonderjyske. Svenskens mål var riktigt vackert och efteråt hyllades han av sin tränare.
– Han har stor potential, sa Olafur Kristjansson till bold.dk.

Esbjerg fB

Erik Friberg – 2/0
Fanns med från start när Esbjerg förlorade borta mot Midtjylland med 3-0. Mittfältaren blev utbytt med en kvart kvar att spela.

Robin Söder – 14/4
Bildade ett helsvenskt anfallspar med Daniel Larsson i förlustmatchen mot Midtjylland. Inga mål och utbytt med en halvtimme kvar att spela.

Michael Almebäck – 1/0
Spelade högerback i svenskmötet då Esbjerg förlorade borta mot Midtjylland med 3-0. Gjorde sin ligadebut i den danskaligan och fick spela hela matchen.

Daniel Larsson – 1/0
Gjorde sin ligadebut i helgen då han bildade anfallspar med Robin Söder. Blev dock förlust med 3-0 mot Midtjylland och inga mål gjorda från svensken.

FC Fredericia

Mikael Rynell – 17/0
Den danska andraligan startar den här veckan då laget gästar HB Koge på söndag.

Swansea City

Modou Barrow – 7/0
Kämpar för att komma tillbaka från en knäskada. Tveksamt om svensken kan vara med i helgens möte mot Liverpool.

Sunderland AFC

Sebastian Larsson – 27/3
Varit en FA-cuphelg och Sunderland har därför inte haft några matcher. Har fått ladda inför lördagens match mot Aston Villa istället.

West Bromwich

Jonas Olsson - 4/0
Fick äntligen spela fotboll då han fanns med från start när West Bromwich spelade i FA-cupen mot Aston Villa. Men det blev ingen rolig kväll för svensken som blev utbytt i den 68:e matchminuten och hans lag förlorade med 2-0.

Fulham FC

Alexander Kacaniklic – 9/1
Fulham förlorade i helgen med hela 5-1 mot topplaget Bournemouth. Kacaniklic fanns inte med i Fulhams trupp.

Blackburn Rovers

Marcus Olsson – 32/0
Blackburn spelade 0-0 i FA-cupen mot Liverpool. Marcus Olsson fanns med från start och gjorde en bra insats. Svensken fick förtroendet att spela hela matchen.

Norwich City

Martin Olsson – 32/1
Fanns med från start när Norwich besegrade Millwall med 4-1. Spelade sedan hela matchen och Norwich är nu på uppflyttningskval i tabellen.

Watford FC

Joel Ekstrand – 20/1
Skadade baksidalår för två helger sedan och ännu inte återhämtat sig. Fanns inte med i matchtruppen när hans Watford spelade 2-2 borta mot Wolves.

Derby County

Isak Ssewankambo – 0/0
Slitit av menisken i knät under en träning och blir borta i upp mot åtta veckor. Ett hårt slag mot den svenska U21-landslagsmannen som precis flyttat till England från Holland.

Frankrike

SC Nice

Niklas Hult – 22/1
Fanns med från start när Nice förlorade borta mot Bastia med 2-1. Spelade en timme innan han blev utbytt vid ställningen 1-1.

Bordeaux

Isaac Kiese Thelin – 7/1
Inledde på bänken när hans Bordeaux gästade Caen. Svensken kom in i paus och fick vara på plan då Bordeaux gjorde det avgörande 2-1-målet på tilläggstid.

Rennes

Ola Toivonen – 21/6
Fanns från start när Rennes vann hemma mot FC Metz med 1-0. Svensken blev mållös och sedan också utbytt i den 82:a matchminuten.

Paris SG

Zlatan Ibrahimovic – 19/12
Bar PSG till seger i helgens match mot Lens genom ett straffmål men framför allt en läcker assist fram till Javier Pastores mål. Efteråt hyllades svensken av David Luiz som berättade hur otroligt viktig Zlatan är för PSG.

Förenade Arabemiraten

Bani Yas

Imad Khalili – 2/0
Spelade helgens match mot Sharjah FC när hans lag förlorade med 5-2. Svensken lämnade planen mållös med en halvtimme kvar att spela.

Grekland

PAOK

Sotirios Papagiannopoulos – 5/0

Spelade defensiv mittfältare i matchen mot Panathinakos där Marcus Berg hade en egen show. Papagiannopoulos fick spela hela matchen där PAOK ändå var nära att få med sig en poäng i slutet.

Olympiakos

Jimmy Durmaz – 16/2
Har match på onsdag i cupen då man möter Jakob Johanssons AEK Athen.

Panathinaikos FC

Marcus Berg – 14/7
Grekiska ligan är tillbaka efter ett kortare uppehåll och Marcus Berg gjorde succé direkt. Med tre mål och en assist så blev han den stora hjälten när Panathinakos slog PAOK med 4-3.

Emir Bajrami – 4/0
Fortfarande skadad och fanns inte med i matchtruppen mot PAOK.

Valmir Berisha – 0/0
Kämpar på i den grekiska motvinden. Ännu inte spelat en match för klubben och fanns inte heller med i helgen när laget besegrade PAOK. Är ändå fast besluten om att vara kvar i Grekland och kämpa om en plats i laget.

AEK Athen

Jakob Johansson – 7/0
Fanns inte med i matchtruppen när AEK vann hemma mot Ermionidas-Ermis med 4-0.

Holland

SC Heerenveen

Kristoffer Nordfeldt – 26/0, 7 nollor
Fick det svettigt mot ADO Den Haag som bland hade 8 hörnor i matchen. Men den svenska målvakten höll ifrån och fick hålla sin nolla då Heerenveen vann med 1-0.

Sam Larsson – 14/5
Åkte för två helger på en lårskada som befarades vara allvarlig. I förra veckan kom glädjande besked då skadan är lindrigare än förväntat. Kommer att vara borta två till fyra veckor, och är alltså snart tillbaka i spel igen.

Simon Thern – 8/2
Spelade från start i helgens 1-0 seger borta mot ADO Den Haag. Svensken hade ingen jättebra dag på jobbet och blev utbytt i paus. Fick sedan från bänken se sina lagkamrater trycka in det avgörande målet med tio minuter kvar att spela.

Viktor Noring – 0/0
Har för tillfället svårt att ta en plats i Heerenveens matchtrupp och får sitta på läktaren som klubbens tredjemålvakt.

Heracles Almelo

Denni Avdic – 15/3
Målskytt för sitt Heracles när han räddade poäng hemma mot Vitesse på tilläggstid. En otroligt viktig poäng då Heracles kämpar i ett tätt bottenkamp för att hänga kvar i Eredivise.

FC Twente

Rasmus Bengtsson – 17/1
Har enligt holländska medier kommit överens med klubben redan nu att inte förlänga sitt avtal som löper ut i sommar. Fanns inte med i truppen när Twente spelade borta mot Willem. Det är andra helgen i rad som inte svensken finns med i matchtruppen. Uppges nu vara överens med Malmö FF om ett långtidskontrakt då Twente vill bli av med svensken på grund av hans lön.

FC Groningen

Simon Tibbling 9/0
Spelade från start när Groningen besegrade Dordrecht hemma med 2-0. Svensken byttes däremot ut i paus och hade inte tillräckligt med tid på plan för att uträtta något.

Rasmus Lindgren - 14/0
Fick starta som mittback för Groningen. Spelade hela matchen när laget vann hemma mot Dordrecht med 2-0.

Dino Islamovic – 10/0
Hoppade in med en halvtimme kvar att spela och fick vara på plan när Groningen gjorde 2-0 i slutet av matchen.

Willem II

Samuel Armenteros – 21/9
Startade i bortamatchen mot FC Twente och blev utbytt i 76:e matchminuten. Fick inte göra något mål denna aftonen.

AZ Alkmaar

Viktor Elm – 18/0
Fanns med från start när AZ överraskande förlorade med hela 6-2 mot Utrecht. Ett riktigt målkalas som Elm fick erfara då han spelade hela matchen.

Muamer Tankovic – 20/5
I paus mot Utrecht låg AZ redan under med 3-0. Då fick tränare John van den Brom vad man skulle kunna kalla ett utbrott då man bytte ut alla lagets tre anfallare. In kom bland annat Tankovic som var på planen när Alkmaar i alla fall gjorde två mål, men släppte ändå in tre till bakåt.  .

Mattias Johansson – 23/1
AZ stod för en väldigt svag defensiv insats då man släppte in hela sex mål borta mot Utrecht. Johansson fanns från start i backlinjen och spelade hela matchen.

PSV Eindhoven

Oscar Hiljemark – 10/0
Fick komma in med sju minuter kvar att spela borta mot Go Ahead Eagles. Då var ställningen redan 3-0 till PSV, något som svensken inte hann ändra på.

Vitesse

Abiola Dauda – 16/6
Fanns inte med i matchtruppen när Vitesse kryssade borta mot Heracles Almelo. Den forne Kalmar-anfallaren har det tufft att få speltid och det har tidigare ryktats om en flytt.

FC Utrecht

Kristoffer Peterson – 15/2
Tillbaka efter sin käkbensskada och stod direkt för ett drömmål i comebacken.
– Det blir inte bättre än så, sa svensken efteråt till Fotbollskanalen.

Israel

Hapeol Be´er Sheva

Joakim Askling – 1/0

1-1 borta mot Hapoel Haifa, men ingen Askling i matchtruppen.

Maccabi Tel Aviv

Rade Prica – 8/3
Har match i kväll borrta mot Beitar Jerusalem.

Italien

Palermo

Robin Quaison – 11/2
Startade i helgen för Palermo när man spelade 0-0 mot Cesena. Svensken blev utbytt i den 68:e matchminuten då bortalaget desperat jagade ett ledningsmål.

Cagliari

Albin Ekdal – 22/4
Har skadekännningar och missade därför helgens match mot Sampdoria. Cagliari förlorade borta med 2-0 och ligger nu risigt till i laget då man har fyra poäng upp till säker mark.

Torino

Alexander Farnerud – 16/1
Stod för en assist fram till Quagliarellas 1-0. Var sedan på planen när hans Torino tappade matchen borta mot Udinese och till slut förlorade med 2-3. Svensken byttes också ut i den 54:e matchminuten.

Pontus Jansson – 6/0
Satt kvar på bänken hela matchen när Torino föll borta mot Udinese.

Udinese

Melker Hallberg – 8/3
Satt på bänken i helgen när Udinese besegrade Torino med 3-2. Fick aldrig chansen att komma in utan blev kvar på sidan av planen.

Tobias Hysen – 1/1
Målskytt direkt för sitt Shanghai SIPG under premiären av den kinesiska ligan. Gjorde lagets andra mål i 2-1-segern och öppnade efteråt upp för att stanna i Kina.
– Men då krävs ett bättre avtal, sa anfallaren till Fotbollskanalen.

Beijing Guoan FC

Erton Fejzullahu – 1/1
Spelade igår premiär i den kinesiska ligan och laget vann borta mot Chongqing Lifan med hela 3-0. Erton gjorde matchens andra mål precis i inledningen av den första halvleken. En bra start för laget och svensken i ligan.

Guizhou Renhe

Magnus Eriksson – 1/0
Gjorde sin första match i den kinesiska ligan när Guizhou förlorade i premiären hemma mot Liaoning Whowin. Solna-sonen fick spela 90 minuter tillsammans med Åtvidabergs förra anfallare Ricardo Santos.

Malta

Qormi FC

Billy Berntsson – 6/0
Fanns med från start när Qormi vann borta mot Mosta. Den forne Hammarbybacken spelade 90 minuter.

Alexander Nilsson – 3/1
Svenskkollens huvudperson kan inte bara snacka, han kan även göra mål. Gjorde matchens föörsta mål i helgen när Qormi besegrade Mosta på bortaplan. Det var svenskens första ligamål för klubben.

Polen

Lech Poznan

Kebba Ceesay 0/0
Tillbaka från sin knäskada som hållit honom borta i över ett år. Hade ingen matchen den här helgen utan får hoppas att sin comeback på fotbollsplanen kommer nästa vecka istället.

Portugal

Benfica

Victor Nilsson Lindelöf  - 27/0
Fanns med från start i lördags när Benficas reservlag kryssade borta mot Santa Clara. Svensken fick spela hela matchen.

Ryssland

Krasnodar
Andreas Granqvist - 16/0
Fick vara på planen och vinna svenskmötet när Krasnodar besegrade Spartak Moskva med 3-1. Den svenska mittbacken spelade hela matchen och Krasnodar ligger nu återigen på Europaplats.

Spartak Moskva

Kim Källström - 17/2
Fanns med från start när hans Spartak Mosvka föll hemma mot Krasnodar. Kim drog tidigt på sig ett gult kort men fick ändå chansen att spela hela matchen.

CSKA Moskva

Pontus Wernbloom - 15/0
Hade i helgen seriecomeback med sitt CSKA och svensken fanns med från start. Laget vann borta mot Terek Grozny med 2-1.

Carlos Strandberg - 0/0
Satt på bänken hela matchen när hans CSKA Moskva vann borta mot Terek Grozny.

Schweiz

FC Aarau

Richard Magyar – 3/0
Har det tufft i den schweiziska ligan där hans nya lag fortsätter prenumerera på jumboplatsen. Fnns med från start i helgen när laget förlorade hemma mot FC St. Gallen med 0-2. Spelade hela matchen i lagets trebackslinje.

Dusan Djuric – 14/1
Fick komma in först med tjugo minuter kvar att spela mot St Gallen. Fick inte tillräckligt med tid för att hinna uträtta något speciellt. Fick istället se gästerna pukterade matchen med sitt 2-0 mål i matchens slutskede.

FC Basel

Behrang Safari – 17/0
Spelade från start när hans Basel enkelt besegrade FC Thun med 3-0. Safari stod för en stabil insats och fick också spela hela matchen. Basel forstätter nu leda ligan hela sju poäng före Young Boys.

Young Boys

Alexander Gerndt – 5/3
Fanns med från start när hans lag besegrade FC Sion på hemmaplan. Gerndt svarade på förtroendet genom att göra matchens första mål i den 40:e minuten. Svensken blev senare utbytt med tjugo minuter kvar att spela. Young Boys vann med 3-2.

Skottland

FC Celtic

John Guidetti – 19/7
Har I veckan öppnat upp för  att återvända till Feyenoord när hans kontrakt med Manchester City går ut i sommar. Celtics tränare Ronny Deila gick samtidigt ut och förklarade att anledningen till att Guidetti ofta hamnat på bänken var svenskens sviktande form. Fick hoppa in med en halvtimme kvar att spela i helgens cupmatch mot Dundee United. Fanns på planen när Celtic kvitterade till 1-1 och fick till omspel i den skotska cupen.

Mikael Lustig – 5/2
Fortfarande inte tillbaka efter sin skada. Fanns inte med i matchtruppen på söndagen när Celtic spelade lika mot Dundee United.

Hearts of Midlothian

Osman Sow – 14/9
Hade ingen match den här helgen. Hearts leder den skotska andradivisionen med tjugo poängen och är nära uppflyttning till skotska Premier League.

Turkiet

Kasimpasa

Andreas Isaksson – 19/0, 3 nollor
Är tillbaka från sin ryggskada men fick sitta på bänken i Kasimpasas 2-2-match hemma mot Akhisar Belediyespor. Nog upp till bevis för den svenska landslagsmålvakten om han vill ta tillbaka förstaplatsen som målvakt i laget.

Bursaspor SK

Samuel Holmen – 19/1
Spelade från start i helgens 0-0 match borta mot Eskisehirspor. Fanns på plan under hela matchen men kunde inte göra någon avgörande insats för Bursaspor som behöver alla poäng de kan få. Krigar just nu om fjärdeplatsen med Basaksehir, vilket skulle innebära en europaplats.

Genclerbirligi

Mervan Celik – 18/2
Blev inbytt med en halvtimme kvar att spela i 4-2-segern borta mot Kayseri Erciyesspor. Tackade tränaren för chansen genom att göra mål efter bara en kvart på planen. Gjorde även mål i helgens cupmatch borta mot Bursaspor.

Trabzonspor

Erkan Zengin – 3/0
Har match i kväll mot Mersin Idman Yurdu.

Mersin Idman Yurdu

Loret Sadiku – 18/1
Har match i kväll mot Trabzonspor.

Abdul Khalili – 20/1

Besiktas JK

Alexander Milosevic – 0/0
Brutit foten och jobbar nu för att komma tillbaka. Är tillbaka i fotbollsträning inom 1-2 veckor men lär därför missa båda åttondelsfinalerna mot Club Brügge i Europa League.

Kayseri Erciyesspor

Mahmut Özen – 6/0
För fjärde helgen i rad så fanns inte Özen med i matchtruppen. Svensken är helt iskall just nu nere i Turkiet.

Gaziantepspor

Ferhad Ayaz – 4/0
Fick inte komma in i söndagens match mot KDC Karabükspor utan fick sitta kvar på bänken och titta på matchen.

Tyskland

Borussia Mönchengladbach

Branimir Hrgota – 17/2
Åker in och ut i Gladbachs startelva. I helgens match mot Mainz fick svensken infinna sig med att sitta på bänken. Under matchen fick han inte heller chansen att komma in och bevisa annat.

Oscar Wendt – 16/1
Fanns med från start i 2-2-matchen borta mot Mainz. Drog på sig ett gult kort i den andra halvleken men spelade ändå 90 minuter. Gladbach ligger fortfarande tredjeplats vilket skulle innebära Champions League-spel nästa år.

Hannover 96

Miiko Albornoz – 19/0
Albornoz startade hemma mot Bayern Munchen. Bortalaget var dock för starka och vann med 3-1. Ytterbacken spelade hela matchen.

FSV Mainz 05

Pierre Bengtsson – 6/0
Fanns inte med i helgens spelartrupp då hans Mainz spelade 2-2 mot Borussia Mönchengladbach. Anledningen var att ytterbacken drabbats av influensa.

RB Leipzig

Emil Forsberg – 3/0
Fanns med från start i onsdags när hans lag förlorade hemma mot Wolfsburg i den tyska cupen med 0-2. Forsberg tog plats på det centrala mittfältet och spelade hela matchen.

VfL Wolfsburg II

Amin Affane 18/9

Spelade från start när Wolfsburgs reservlag förlorade hemma mot Lübeck. Svensken blev mållös och fick även kliva av med en halvtimme kvar att spela.

USA

Colorado Rapids

Axel Sjöberg – 1/0
Fick starta och göra MLS-debut när hans Colorado Rapids spelade 0-0 borta mot Philadelphia Unions.
– Jag var mer taggad än nervös innan, sa mittbacken till Fotbollskanalen efter hans debut.

Colombus Crew

Mohammed Saeid – 0/0
Colombus förlorade premiärmatchen med 0-1. Svensken blev kvar på bänken hela matchen utan att få hoppa in.

LA Galaxy

Stefan Ishizaki – 1/0
Spelade från start i 2-0-segern hemma mot Chicago Fire och spelade även 90 minuter. Fick en assist fram till 1-0-målet

Chicago Fire

Kennedy Igboananike – 1/0
Gjorde sin MLS-debut när han startade borta mot LA Galaxy. Blev mållös i 0-2-förlusten och även utbytt i den 72:a matchminuten.

Österrike

Wiener Neustadt

Philip Hellquist – 5/3
Spelade ensam anfallare i lördags när Wiener Neustadt spelade mållöst hemma mot jumbon Admira Wacker. Svensken spelade 90 minuter efter att i veckan gjort mål i ligavinsten mot SV Scholz Grodig.

Damer

Frankrike

Paris SG

Kosovare Asllani – 17/13
Är just nu i Algarve Cup där hon fått speltid både mot Tyskland och Brasilien.

Caroline Seger – 18/7
Tvåmålsskytt mot Tyskland och var högst delaktig i bragdvändningen.

Olympique Lyon

Lotta Schelin – 17/26
Är med i Algarve men har ännu inte spelat något då hon dragits med huvudvärk

Montpellier HSC

Sofia Jacobsson – 17/10
Är just nu i Algarve Cup där hon startat både mot Tyskland och Brasilien. Tvåmålsskytt mot Tyskland.

Linda Sembrant – 17/1

Holland

Heerenveen

Michaela Johnsson 6/1
Just nu landslagsuppehåll och likaså i den nederländska ligan.

Italien

Bardolino Verona

Stephanie Öhrström – 16/0, 5 nollor
Just nu landslagsuppehåll och likaså i den italienska ligan.

Brescia Calcio

Maria Karlsson 16/1

Tyskland

VfL Wolfsburg

Nilla Fischer – 16/1
Är iväg med landslaget på Algarve Cup där hon fick starta i segermatchen mot Tyskland. I matchen mot Brasilien valde Pia Sundhage att testa en helt ny backlinje och Fischer blev kvar på bänken.

Ligor som har uppehåll

Finland – Uppehåll i den finska ligan fram till april

IFK Mariehamn

Bobbie Friberg Da Cruz – 32/0

Josef Ibrahim – 12/1

Philip Sparrdal-Mantilla – 0/0

Norge – Uppehåll i den norska ligan fram till april.