Svensklaget fortsätter att vinna - nionde raka på hemmaplan

Andra ligor och cuper

Midtjylland, med Kristoffer Olsson och Petter Andersson från start, utökade sin ledning i den danska ligan till tio poäng. Segern mot FC Vestsjälland var den nionde raka på hemmaplan den här säsongen.

Midtjylland fortsätter att ånga på i toppen av den danska ligan. Under måndagskvällen gjorde man den 16:e omgången komplett och gick med en seger upp i en tiopoängsledning före tvåan Randers.

På hemmaplan mot FC Vestsjälland satt vinsten dock långt inne. Efter att Jim Larsen gett Midtjylland ledningen så kvitterade gästerna genom Danni König i början på den andra halvleken.

Men i den 86:e minuten fick Kristian Bak Nielsen hemmafansen att brista ut i ett stort segerjubel genom att sätta dit 2-1. Segern var Midtjyllands nionde av nio möjliga på hemmaplan den här säsongen.

Både Petter Andersson och Kristoffer Olsson startade matchen. Den förstnämnde fick 90 minuter medans Olsson ersattes av Jakob Poulsen i den 63:e minuten. 19-årige Olsson startade sin tredje raka match.

Publicerad 2014-12-01 kl 21:25