Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Talangerna från söder - ska knäcka norra laget

Här är talangerna som representerar division 1 norra i framtidsmatchen som du kans se på fotbollskanalen.se 14:30 på måndag den 15/11.

Målvakt:
David Asmar, -90, Frölunda:
Fjolårets bäste målvakt under 20 år som i år har haft det lite svajigare, precis som hela Frölunda. Han är en målvakt med stor talang som är väldigt duktig med fötterna, men har förmodligen tappat en aning då han inte fått någon kontinuerlig målvaktsträning i år. Har blandat lysande insatser med lite mer ojämna som ordinarie mellan stolparna.

Backar:
Fritiof Björkén, -91, yb/ymf/imf, Lund:
En allroundskicklig spelare som är väldigt klok för sin ålder och duktig i närkampsspelet. En av de riktigt stora överraskningarna i Lund det här året, men kan fortfarande utveckla sitt passningsspel och behöver lägga på sig några extra kilon muskler för att på så vis bli ännu snabbare och ta för sig ytterligare.

Mehmed Dresevic, -92, mb, Norrby:
Kugge i Norrbys mittförsvar som nyss avslutat sin andra A-lagssäsong som ordinarie trots sin unga ålder. Spelar moget, är följsam, brytningssäker och har en bra spelförståelse där han på ett bra sätt läser spelet och kan förutse vad som ska hända. Bör jobba vidare med passningsspelet och utveckla det.

Andreas Hadenius, -91, mb, Sylvia:
Beskrivs vara en riktigt ”coming man”. Har gjort en strålande debutsäsong och har varit en av lagets viktigaste spelare på sin mittbacksposition. Är en spelande försvarsspelare som är relativt snabb, följsam och duktig med bollen. Kan förbättra luftspelet och tuffheten.

Linus Johansson, -92, mb, Kristianstad:
Har under sitt första år på seniornivå tagit en ordinarie plats och varit en av KFF: s bästa spelare. Är stark i kroppen, har en bra spelförståelse och har många bra egenskaper som uppfyller kraven på en duktig mittback. Kan förbättra sitt spel med fötterna och kan framförallt lära sig att styra försvaret mycket mer, även om han redan idag är duktig på att ”prata i positionsspelet”.

Mårten Nordbeck, -91, vb, Lund:
Här har vi en modern ytterback med en mycket bra vänsterfot som tar hand om såväl hörnor som frisparkar i klubblaget. Är snabb och teknisk och har varit ordinarie i stort sett hela säsongen och har framtiden för sig. Kan förbättra det defensiva spelet ytterligare.

Carl-Magnus Strömberg, -91, mb, Qviding:
En ännu inte ordinarie spelare i Qviding som väntar på sin A-lagsdebut i seriesammanhang. Har en väldigt fin utvecklingskurva och är stark, följsam, samt väldigt träningsvillig och lyhörd. Har en svaghet i rörligheten och då främst på små ytor och kan även utveckla sitt spel med bollen vid fötterna. En mittback som blommat ut ganska sent jämfört med många andra i laget.

Mittfält/anfall:
Tibor Cica, -93, ymf, Limhamn-Bunkeflo:
Jättelöfte som gick segrande ur tv-produktionen ”I Zlatans fotspår” förra året. Spelaren är given i LB och har även tagits ut i det kroatiska U17-landslaget. En kvick och teknisk yttermittfältare som spås en lysande framtid då han är en av Malmö-regionens allra största talanger.

Irfan Delimedjac, -92, anf., Norrby:
Centertank som först mot slutet av säsongen tagit en startplats i klubblaget. Är en väldigt duktig bollmottagare med ett fruktansvärt skott som beskrivs ha ställt många målvakter chanslösa. Gör sig bäst tillsammans med någon på topp i anfallsspelet och behöver utveckla den mentala biten och sin snabbhet.

Joakim Edström, -92, anf., Frölunda:
Fysiskt stark anfallare med kroppen och snabbheten som sina största styrkor. Har varit ordinarie i Frölunda under sin första riktiga säsong på division 1-nivå och beskrivs ligga långt fram på många plan, även om en del finns kvar att lära, som avslut och mottagningar. Son till Ralf Edström och deltog i den här talangmatchen även förra året.

Michael Ibrahim, -91, mf, Husqvarna:
Talangfull och hårt arbetande mittfältare som värvades till HFF i somras och deltagit i nästan samtliga matcher på hösten. Beskrivs vara orädd, kreativ och duktig och har stor del i att laget klarade sig kvar i serien. Noterades för ett mål och två assists och är ett av Jönköpingsområdets stora löften.

Stefan Ilic, -91, ymf, FC Rosengård:
Väldigt ambitiös och tekniskt begåvad vänsterbreddare som har varit ett stort utropstecken i Rosengård den här säsongen och tog i stort sett en ordinarie plats under andra halvan av spelåret. Jobbar stenhårt för att utvecklas och beskrivs med sin låga tyngdpunkt och fina balans påminna om Yksel Osmanovski i spelstilen. Kan dock lära sig att värdera lägena bättre.

Esat Jashari, -91, ymf/anf., Sleipner:
En skicklig avslutare som allt som oftast lyckas träffa mål i sina försök att ”näta”. Deltog i talangmatchen även förra året och har den här säsongen fått göra en del matcher i A-laget med två seriemål som resultat. Besitter en bra spelförståelse och är ett riktigt offensivt hot.

Albin Pettersson, -91, imf, Skövde AIK:
Spelskicklig och välspelande innermittfältare som trivs bäst i en defensiv balansroll. Kom från Häckens U-trupp via Torslanda mitt under säsongen och tog en ordinarie plats på Skövdes mittfält, där han gjort det bra. Har sina största styrkor i passnings- och positionsspelet och har en bra karaktär. Kan förbättra jämnheten.

Anton Vilstrup, -93, vb/vmf, Skövde AIK:
Jättelöfte som med sin spelskicklighet och snabbhet gör sig mycket bra på vänsterkanten. Har sin absoluta spets i snabbheten och passningsspelet men besitter även en fin spelförståelse och har, efter att ha matchats i division 3-laget IFK Mariestad, tagit en ordinarie plats i under den andra halvan av säsongen. Har gjort sex matcher med P93-landslaget och kan liksom klubbkamrat Pettersson, bli jämnare i sitt spel.

Tränare:
Tor-Arne Fredheim, Sylvia.
Lars Ternström, Qviding.

Publicerad 2010-11-14 kl 10:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons