POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER
7v

Tidigare Bois-tränare fick hjärtstillestånd: "Läkaren sa att hon räddade mitt liv"

Foto: Bildbyrån.

Agim Sopi basar numera över FC Feronikeli i Kosovo.
I februari hade det kunnat sluta annorlunda för tränaren. 
- Jag hade fått hjärtstillestånd, säger han till HD.

Agim Sopi lämnade sommaren 2018 sitt uppdrag som huvudtränare i Landskrona Bois och är nu aktuell som huvudtränare i FC Feronikeli, det regerande mästarlaget i Kosovo. 

Men i februari i år hade det kunnat sluta annorlunda. För HD berättar Sopi om att han efter en stressig period gick och lade sig med ont i halsen och att han sedan vaknade upp på ett sjukhus efter att ha fått hjärtstillestånd. 

- Jag gick och lade mig. Tre dagar senare vaknade jag upp på sjukhuset och undrade vad som hänt. Jag hade fått hjärtstillestånd, säger han till HD och fortsätter:

- Frugan hjälpte mig, läkaren sa att hon räddade mitt liv. Hade hon vaknat fem minuter senare hade jag aldrig klarat det. 

Sopi berättar att han lade sig bredvid sin fru i sängen och att hon senare reagerade på att han snarkade på ett annorlunda vis, vilket fick henne att agera. Hon märkte att han inte andades och utförde därefter hjärt- och lungräddning innan ambulans tillkallades till bostaden. Sopi säger att hjärtat först inte gav gensvar, men att pulsen, tredje gången, kom tillbaka och att han sedan fördes till sjukhushet i Lund. Nu mår han bra igen.

Hänt är hänt, vad ska jag göra? Jag har tur att jag överlevde, då är det bara att försöka leva som vanligt, säger han till HD. 

FC Feronikeli är placerat på femteplats i Kosovos högstaliga. 

Publicerad 2019-11-25 kl 17:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå