Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANDRA LIGOR OCH CUPER

Tidigare förbundskaptenen lämnar IFK Malmö

Foto: SCANPIX

Sveriges tidigare förbundskapten Olle Nordin tog i somras över Division 2-klubben IFK Malmö. Nu står det klart att han 67-åringen lämnar klubben.
- Det har varit fantastiskt kul att åter få jobba som tränare och vara en del i IFK Malmös ”nystart”, säger Nordin till klubbens hemsida.

Sveriges förbundskapten mellan 1986 och 1990, Olle Nordin, var i somras tillbaka på tränarbänken efter runt fem och ett halvt års frånvaro i rollen sedan han lämnade J-Södra 2009.

Nordin kom in i Division 2-klubben IFK Malmö i ett tufft läge för laget, men lyckades rädda ett nytt kontrakt. Nu står det klart att den tidigare förbundskaptenen inte fortsätter efter att avtalet löper ut den 31 december.

"Föreningen vill rikta ett stort tack till Nordin för insatserna som gjorde att målsättningen om nytt division 2-kontrakt kunde infrias", skriver IFK Malmö på sin hemsida.

- Det har varit fantastiskt kul att åter få jobba som tränare och vara en del i IFK Malmös ”nystart”. Nu önskar jag verkligen klubben lycka till med det fortsatta arbetet, säger Olle Nordin.

Ny tränare i klubben blir Nils-Erik Persson från seriekonkurrenten Kvarnby.

Publicerad 2016-11-28 kl 23:36

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER