Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Tinnerholm om klubbryktena: "Kommer att kolla fler alternativ"

Foto: Bildbyrån.

Anton Tinnerholm bekräftar att han varit i Bulgarien.
Men inget avtal är påskrivet och högerbacken kommer att vänta innan han skriver på för någon ny klubb.
- Jag kommer inte att skriva på något än förrän jag har kollat några fler alternativ, säger han till Fotbollskanalen.

I onsdags kom Expressen med uppgifter om att den bulgariska storklubben Levski Sofia erbjudit den tidigare MFF-backen Anton Tinnerholm ett mångmiljonavtal, och att backen skulle åka till Bulgarien för att bekanta sig med klubben.

Under torsdagen gick sedan Tinnerholms agentur Nordic Sky (bolaget som agenten Per Jonsson representerar) ut på både sin Twitter och Facebook och skrev att högerbacken var klar för Levski Sofia. Något som snabbt dementerades av huvudpersonen själv på Instagram.

 ”Det påstås i media och på sociala medier att jag skulle ha fattat ett beslut och skrivit på för en ny klubb. Detta stämmer inte. Jag går fortfarande igenom mina olika alternativ och känner ingen stress”, skrev Tinnerholm.

Efter dementin förklarade agenten Per Jonsson misstaget för Sportbladet.

Det är vi som har skrivit fel på vårt eget instagramkonto. Det är pinsamt men sant, det är genant, givetvis. Men det är den mänskliga faktorn.

Anton Tinnerholm bekräftar nu för Fotbollskanalen att han varit i Sofia, men är tydlig med att ingenting är klart med någon klubb.

- Det stämmer att jag har varit och träffat en klubb och sen ska jag kolla runt med lite andra klubbar också, så det är inget beslut som är fattat. Jag sonderar marknaden och så får man se vilket alternativ det blir, säger han till Fotbollskanalen.

Hur gick det till? Var det bara att få ett intryck av klubben eller var även en förhandling?
- Det var som jag sa, jag kommer att kolla en del klubbar och få ett intryck och så. Jag kommer inte att skriva på något än förrän jag har kollat några fler alternativ. Sen får man se vad man kommer fram till då. Jag kommer fortsätta ha is i magen.

Är det någon annan klubb som du förhandlar med nu som har gett något kontraktsförslag?
- Det finns intresse, så är det. Men sen tänker jag inte gå in på vilka klubbar det gäller.

Är det någon annan klubb som du bokat in ett besök hos?
- Inte den närmsta tiden, men som sagt det finns intresse.

Har du någon tanke när du ska ha bestämt dig?
- Nej, man får överväga det när man ska ta beslutet. Just nu har jag rätt mycket is i magen och det är bäst att kolla igenom vilka alternativ som finns först innan man tar något förhastat beslut på det sättet.

Så du har ingen deadline?
- Nej, det är ingen panik över huvud taget.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är Tinnerholms avtal med Per Jonsson på väg att gå ut. Därefter är högerbacken fri att ta hjälp av någon annan rådgivare. Tinnerholm vill dock inte svara på några agentfrågor. Han vill heller inte kommentera hur han ser på agenturens uttalande gällande att han skulle vara klar för Levski Sofia, och heller inte kring hans dementi som gjorde att agenturen tog bort sitt uttalande.

Publicerad 2017-11-11 kl 11:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons