Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Toivonen anklagas av Heraclesspelare - skadade med flit

Ola Toivonen anklagas för att avsiktligt ha skadat Heracles Willie Overtoom.
- Det var 100 procent oavsiktligt, svarar PSV-sportchefen Marcel Brands till fotbollskanalen.se

PSV blev i helgen cupmästare efter att ha besegrat Heracles med 3-0, varav ett mål snyggt klackades in av Ola Toivonen. Men svensken uppmärksammades även för en annan spark. När landslagsspelaren fällde Heraclesspelaren Willie Overtoom bakifrån.

Situationen innebar att Overtoom fick lämna matchen skadad och Toivonen bestraffades med ett gult kort. Offret själv såg tacklingen som oerhört onödig.

- Det var verkligen inte nödvändigt, men olyckligt nog hände det. Jag vill inte lägga för mycket fokus på det här, säger Overtoom enligt soccernews.nl.

Heraclesspelaren säger även att han inte förväntar sig att Toivonen ska be om ursäkt för tacklingen. Från PSV-lägret råder det däremot andra uppfattningar om händelsen.

- Jag tycker att det var 100 procent oavsiktligt och det var en väldigt olycklig händelse, säger PSV:s sportchef Marcel Brands till fotbollskanalen.se.

Tidigare i år bestraffades svensken med en fyra matcher lång avstängning för en armbågstackling. Men än har det holländska fotbollsförbundet inte uppmärksammat tacklingen.

Publicerad 2012-04-10 kl 16:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons