Toivonen målskytt i PSV:s kross - nu toppar man ligan efter Twentes förlust

Andra ligor och cuper

PSV gick om Twente i holländska ligan när man på lördagen vann mot Excelsior med 4-2. Toivonen satte ett av målen.

Ola Toivonen gjorde ett mål när PSV Eindhoven slog bottenlaget Excelsior med 4—2. Men den största anledningen att lördagsfira bjöd toppkonkurrenten Twente på.

1—2 mot NAC Breda var lagets första förlust den här säsongen och gör att PSV tar över serieledningen i holländska ligan. Marcus Berg spelade 85 minuter och Andreas Isaksson fick som vanligt förtroendet i mål.

PSV Eindhoven-Excelsior 4-2 (2—1)
0—1 Daan Bovenberg (6), 1—1 Jeremain Lens (19), 2—1 Wilfred Bouma (34), 3—1 Ola Toivonen (50), 3—2 Guyon Fernandez (70), 4—2 Marcelo (78).
Publik: 33 400.
Andreas Isaksson och Ola Toivonen spelade hela matchen och Marcus Berg blev utbytt i den 85:e minuten för PSV Eindhoven.