Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Touma skickas hem - utan kontrakt: "Väger honom mot andra alternativ"

Sharbel Touma skickas hem från Rosenborg – utan något kontraktsförslag att ta ställning till.
- Vi ska väga honom mot andra alternativ, säger sportchefen Erik Hoftun.

Den svenske mittfältaren har tillbringat en dryg vecka hos de norska mästarna, först under ett träningsläger i Spanien och sedan i Trondheim. RBK-tränaren och förbundskaptenen Erik Hamrén var med på första delen av resan, innan han åkte med landslaget till Wales.

- Därför är det svårt för mig att ta ställning till hur Sharbel presterat. Som avgående tränare är jag inte så delaktig i vilka spelare som hämtas in, det faller mer på sportchefens lott. Men sedan diskuterar vi förstås med varandra, säger Hamrén till fotbollskanalen.

Erik Hoftun berättar för Rosenborgs hemsida att man vill fundera vidare kring Touma, och jämföra med vilka andra möjliga värvningar som finns att tillgå på marknaden.

- Vi har sett honom och bildat oss ett uppfattning. Nu tänker vi låta intrycken smälta lite innan vi fattar vårt beslut, säger Hoftun.

Sharbel Touma har sagt i tidigare intervjuer att han har andra tänkbara intressenter, utöver Rosenborg, och kopplas bland annat samman med Syrianska. Han är kontraktslös efter att ha brutit sitt avtal med Iraklis på onsdagen.

Fotbollskanalen har sökt Sharbel Touma för en kommentar.

Publicerad 2010-03-05 kl 16:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons