Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Tränaren fick sparken bara timmar efter Leedsvinsten

Nottinghams tränare Sean O'Driscoll fick en perfekt start på annandagen med 4-2-vinst i den klassiska matchen mot Leeds. Glädjen varade dock bara i några timmar - sedan sparkades O'Driscoll.

Nottingham tog en mycket viktig 4-2-seger mot Leeds på annandagen och passerade därmed konkurrenten. Nottingham är nu bara en poäng från en playoff-plats till Premier League.

Det är dock inte tillräckligt för bröderna al-Hasawi som äger klubben. Som bara timmar efter vinsten sparkade tränaren Sean O'Driscoll med motiveringen att de vill ha in en tränare med Premier League-erfarenhet. Något som O'Driscoll, som hämtades in från Crawley i somras, saknade.

"Vi kan bara hylla Sean som människa. Han kom in i en extremt svår tid för klubben och det är bara olyckligt att han får lämna sitt jobb när laget är en poäng från topp sex. Men vi har ett ansvar att förbereda för den här klubbens framtid som vi har höga förhoppningar på", skriver Fawaz al-Hasawi i ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

"I och med januaritransferfönstret som kommer, så känner vi att det är rätt läge för förändring. Vi vill ha in en ambitiös tränare med Premier League-erfarenhet.

Publicerad 2012-12-26 kl 22:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons