Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Tränarna laddade inför talangmötet: "Spelarna ska få glänsa"

På måndag sänder fotbollskanalen fajten mellan Sveriges största talanger. Tränarna är laddade.
- Spelarna ska få glänsa, säger Norrlagets coach till ettanfotboll.se.

Varje år gör två all star-konstellationer bestående av landets hetaste löften upp i ett internmöte. På ena sidan står norra Sveriges mest löftesrika unga spelare, på den andra talangerna från söder.

Matchen visas i direktsändning på fotbollskanalen.se 15 november klockan 14.30 och Norrlaget har revansch att utkräva efter 3-0-förlusten i fjol.

– På förhand är det en av de få gånger där man inte tänker på att vinna. Men jag vet att när man väl står där så vill man verkligen vinna, man har det i sig, men det kommer inte ske på bekostnad av att vi offrar spelare så att säga. Spelarna ska, förhoppningsvis, få glänsa i sina rätta positioner, säger Norrlagets coach Anders Brännström till ettanfotboll.se.

Men även i Söderlaget är laddningen stor:

– Jättekul för killarna att visa upp sig och få uppmärksamhet, säger ledaren Tor-Arne Fredheim.
– Det ser ut som att vi får med alla de spelare som vi vill ha med, och alla vi har pratat med har sett positivt på det och att det ska bli kul att vara med, fortsätter han.

I tidigare upplagor av ”Morgondagens Stjärnor” har bland annat allsvenske skyttekungen Alexander Gerndt, Malmö FF:s Jiloan Hamad, AIK:s Niklas Backman och Halmstads Emil Salomonsson varit med.

Publicerad 2010-11-10 kl 08:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons