Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Tre spelare återvänder till Sjachtar: "De har övergivits"

Foto: Scanpix

Mircea Lucescu och Sjachtar Donetsk-spelare.

Tre av de "försvunna" spelarna förväntas återvända till Sjachtar i dag.

Tränaren Mircea Lucescu är säker: deras agent tycker inte att de är värdefulla nog.

– Tévez agent, Kia Joorabchian, som övertalade dem att inte åka med på flyget hem har övergett dem, säger han till l'Équipe.

Det är ingen liten skandal som pågår i Sjachtar Donetsk just nu. Vi skrev i går att Carlos Tévez kontroversielle agent Kia Joorabchian anklagas av klubben för att ha övertalat sex av lagets spelare att stanna i Lyon och tvinga fram försäljningar till andra klubbar.

Mircea Lucescu, tränare i laget, menade att han försökte utnyttja den oroliga situationen i Ukraina. I en ny intervju med l'Équipe berättar 68-åringen att han förväntar sig se tre av de sex spelarna tillbaka redan i dag.

– Fred, Dentinho och Ismaily bör återvända. Tévez agent, Kia Joorabchian, som övertalade dem att inte åka med på flyget hem har övergett dem, säger han till den franska tidningen.

Något svar om var Facunda Ferreyra, argentinaren som har en annan agent, är framkommer inte. Däremot är Lucescu säker på vad han kommer att försöka göra med de två återstående brassarna.

– För honom är det bara (Alex) Teixera och Douglas Costa som är intressanta. Det här är två viktiga spelare som har kontrakt fram till 2018 och stora försäljningsklausuler. Han hoppas bryta de kontrakten. Det är inte rätt. Det är inte så här det går till inom fotbollen.

Teixera och Costas klausuler ligger båda på 463 miljoner kronor enligt l'Équipe. Tidningen har också en uppfattning om vad Joorabchian försöker göra: erbjuda spelarna till Monaco.

Publicerad 2014-07-22 kl 11:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons