TV: Almeyda bortförd av polis när Boca vann superclasico

Andra ligor och cuper

Rivers lagkapten Matias Almeyda var rasande när hans lag förlorade i superderbyt mot Boca Juniors med 2-0.

Rivers drömmar om att ta hem vårmästerskapet i Argentina gick förmodligen i kras när man förlorade derbyt mot Boca Juniors på Bombonera med 2-0 efter att lagets målvakt Juan Carrizo boxat in bollen i eget mål till 1-0. Missen kom efter 28 minuter och bara tre minuter senare nickade veteranen Martin Palermo in 2-0 från nära håll.

Palermo, som ska sluta efter säsongens slut, fick stående ovationer när han lämnade plan i den 72:a minuten.

I slutet av matchen fick förre landslagsstjärnan Matias Almeyda poliseskort ut från plan sedan han fått rött kort efter ett bråk med Bocas Clemente Rodriguez - som också blev utvisad. På väg ut i omklädningsrummet kysste Almeyda Rivertröjan ett flertal gånger vilket upprörde en och annan Boca-supporter.

Boca har efter en usel start tagit sig upp till 21 poäng - en poäng efter sexan River.

Publicerad 2011-05-16 kl 00:57