TV: Boca vidare efter Riquelmes drömmål - och Patos bedrövliga miss

Andra ligor och cuper

Juan Roman Riquelme låg bakom Boca Juniors avancemang i Copa Libertadores.

Riquelme firar, Pato deppar

Boca Juniors är i kvartsfinal i den sydamerikanska motsvarigheten till Champions League, Copa Libertadores. Buenos Aires-laget slog ut de regerande mästarna, brasilianska Corinthians, med sammanlagt 2-1 efter att ha spelat 1-1 i Sao Paulo.

Boca Juniors veteranmittfältare Juan Roman Riquelme gjorde första målet i den 25:e minuten med ett skott, eller om det var ett inlägg, som han skruvade in i bortre hörnet från ett läge ute vid sidlinjen.

Corinthians kvitterade genom Paulinho i 50:e minuten men behövde ytterligare mål efter att ha förlorat med 1-0 i första matchen. Före detta Milananfallaren Pato byttes in i andra halvlek och hade en jättechans att kvittera men missade öppet mål från nära håll. Corinthians var missnöjda med domaren efter att man tyckte att man blivit snuvat på en straff, och fått ett mål felaktigt bortdömt.