TV: Botafogo vände och vann mot Fluminense

Andra ligor och cuper

Fred gav Fluminense ledningen, men några minuter senare hade Botafogo vänt på steken. Laget klättrar nu i tabellen.

Brasilianske landslagsanfallaren Fred, tillika lagkapten i Fluminense, nickade in 1-0 mot Botafogo i den 56:e minuten. Mindre än en minut senare var det dock kvitterat genom Elkeson.

Och Botafogo behövde inte vänta länge på segermålet. Inte ens tio minuter efter kvitteringen kom laget i en blixtrande kontring, och Lucas krutade in 2-1 från kanten.

Botafogo gick i och med segern upp på tredje plats i den brasilianska ligan, bakom Corinthians och Ronaldinhos Flamengo.

Publicerad 2011-08-28 kl 09:44